***AMBUR

Nädal aktiviseerib sinu hingelist ja alateadlikku tasandit, tuues su ellu rohkem erilisi unenägusid kui ka muid märke ja sõnumeid vaimumaailmast. Kuna su alateadvuse uks on rohkem avatud, oled äärmiselt loominguline ja suudad näha vanu probleeme uue nurga alt. Samas on ka kerge oht, et hakkad mingit asja ette kujutama ning see võib saada sinu kinnisideeks. Keskendu ikka elu helgematele toonidele!

***KALJUKITS

Uus nädal võib tuua tavalisest rohkem kokkupuuteid erinevate gruppide ja rühmadega. Seega sobib nädal selleks, et astuda mõne klubi või seltsi liikmeks, siduda end mingi kindla seltskonnaga. Teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval tasuks keskenduda vaid kõige olulisemale ning võimaluse korral tuleks lõpetada poolikud tööd. Uusi asju pole soovitav käima lükata. Laupäeva varahommikul siseneb Veenus Kaljukitse, seega tasuks nädalavahetus seltskonnas veeta.

***VEEVALAJA

Kolmapäeva hommikul siseneb Marss Veevalaja märki. Seega püüa esmaspäeval ja teisipäeval lõpetada kõik poolikud tööd, et siis nädala teises pooles uued ettevõtmised käima lükata. Nädala mõjud lubavad sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis haarata initsiatiiv enda kätte — nüüd on õige aeg alustada oluliste ja laia kõlapinda vajavate projektidega. Hakkad ka rohkem silma, mistõttu hoolitse selle eest, et see tähelepanu oleks positiivne.

***KALAD

Algav nädal võib sinuni tuua teemasid, millega sa pole varem kokku puutunud ja mis sind inspireerivad. Või puutud kokku sellise infoga, mis sunnib sind oma varasemaid seisukohti ümber hindama. Millesse sa usud ning milline on sinu maailmavaade? Millised on sinu huvid? Kas see erineb massi omast või tarbid ikkagi vaid massikultuuri? Nädal võib fookusesse tõsta ka välismaa ja reisimisega seonduva. Juriidilises asjaajamises tuleks olla maksimaalselt tähelepanelik.