***AMBUR
Nädal soosib enesesse vaatamist ja sisemise selguse saavutamist. Suurepärane aeg loominguks ja igaks tööks, kus on vaja kasutada fantaasiat. Sinus on ka rohkem empaatiavõimet ning soovi teisi inimesi aidata. Romantilises plaanis oled häälestatud pigem platoonilistele väärtustele kui kirele. Kolmapäeval tuleks vältida kalli tehnika ja ehete ostmist.

***KALJUKITS
Esmaspäeval kell 12.03 jõuab Kuu Kaljukitse ning teeb kohe ka ühenduse Marsiga. Seega ära lase end tõmmata mingisse vaidlusse ega vastasseisu. Päev sobib füüsiliseks tööks — samas ettevaatust traumade suhtes! Nädal tervikuna sobib hästi suhete parandamiseks erinevate gruppide ja rühmadega, seltsi, klubi või partei ridadesse astumiseks, kollektiivseks loominguks kõige laiemas tähenduses.

***VEEVALAJA
Suurepärane nädal selleks, et parandada oma mainet, luua kasulikke kontakte ühiskondlikul pinnal, olla sotsiaalselt laiemas plaanis nähtav, tutvustada ja propageerida laiemalt oma eesmärke ja sihte. Võid nüüd kokku trehvata kellegiga, kes osutub sulle kasulikuks koostööpartneriks või liitlaseks. Kasuta nüüd julgesti kõiki oma sidemeid ja kontakte, et sulle olulistes asjades edasi liikuda.

***KALAD
Tugeva ja positiivse Neptuuni asendi tõttu peaksid tundma end kui kala vees — sul on nüüd kergem olla see, kes sa tegelikud oled või olla tahad. Kirg ja platooniline kiindumus on kenasti tasakaalus — võid koos oma partneriga kogeda eriliselt sügavaid, justkui mitmedimensioonilisi hetki. Raha- ja äriasjades tasuks siiski säilitada valvsus ja kaine meel ning vajadusel küsida asjatundja käest nõu.