***AMBUR

Suures osas kehtib edasi kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Muutused või siis nendele vastuseismine on aktuaalne teema. Uus nädal soosib aga eksootilisi ja sinu jaoks tundmatuid teemasid. Ka alustatud reis võiks kujuneda meeldejäävaks, kuid sel juhul peaks olema kõik piinlikult läbi mõeldud (reisikindlustus jne). Samas säilita kaine mõistus ja iseseisev mõtlemine, vastasel korral võid olla kerge saak mõnele new-age gurule või lihtsalt isikule, kes lubab paugupealt kõik su probleemid lahendada.

***KALJUKITS

Algaval nädalal võivad paljud sinu suhtes käituda ka ebatavaliselt või sind siis millegiga üllatada. Või isegi provotseerida. Teine võimalus on see, et sa hakkad ise oma partnerit või partnereid hoopis teises valguses nägema. Nädal ei sobi ei lubaduste andmiseks ega ka lepingute sõlmimiseks, kuna suure tõenäosusega ei peeta hiljem antud lubadustest kinni. Küll aga sobiks koos oma hea sõbra või kallimaga ette võtta midagi tavatut või suisa pöörast. Nädal sobib ka kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks.

***VEEVALAJA

Päikese ja Uraani kvadraat võib su plaanid segi lüüa, nii et sa pead kiiresti ja käigu pealt ümber häälestuma. Alternatiiv sellele on rahutus ja ärevus, mida tunned eriti just argistes ja töistes oludes. Kui oled oma tööd viimasele minutile jätnud, siis oled suures ajahädas. Loomad ja ka putukad võivad olla sinu suhtes ebasõbralikud. Samas on nädal ideaalne kingitus neile, kes soovivad midagi muuta — ja seda just pisiasjade ja argipäeva tasandil. Armuasjade liinis võib nädal kujuneda üsna kuumaks.

***KALAD

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval kehtivad edasi veel eelmise nädala mõjutused. Alates neljapäevast segunevad rohkem isiklikud ja töised momendid. Meeldivad asjad on rohkem seotud argiste asjadega ja vastupidi. Igapäevatöö tasandil võib olla rohkem suhtlemist, kohtumisi, kokkulepete sõlmimisi. Kui aga oled puhkusel, siis võid ikkagi mõelda töömõtteid. Kindlasti ei tohiks sa sellel nädalal riskida ega minna kaasa ettevõtmistega, millest sul puudub selge ülevaade.