***AMBUR
Raha- ja äriasjadega seonduv võib nõuda rohkem aega ja vaeva. Võimalikud on mitmesugused takistused või oled lihtsalt ajapuuduses. Keegi võib sulle esitada mingeid materiaalseid nõudmisi või lihtsalt puuduvad sul hetkel vahendid vajalike asjade soetamiseks. Teine variant on aga see, et sa võtad ise liigseid materiaalseid riske, mille tagajärjel kahju kannatad. Kuid romantilises sfääris on loota põnevaid ja erutavaid sündmusi. Või oled seltskondlikus plaanis lihtsalt väga särav ja populaarne kaaslane.

***KALJUKITS
Kaljukitses liikuv Marss läheneb Kaljukitses olevale Saturnile (täpne ühendus 2. aprillil). Aspekti mõju kestab umbes aprilli keskpaigani. Niisiis ole valmis maksimaalseks pingutuseks ja vastutuse võtmiseks. Sulle võidakse anda ülesandeid, millega vaid sina oled võimeline hakkama saama. Kuid hoidu liigsest võimuihast ja soovist teisi enda soovidele allutada. See kehtib ka lähisuhete kohta. Võid selles liinis olla ülemäära karm ja tundetu ning oma lähedaste tundeid mitte arvestav.

***VEEVALAJA
Algaval nädalal peaksid vältima liiga suurt vaimset ja psüühilist pinget. Seega varu endale piisavalt aega ja ära lase tekkida olukorral, kus pead tegutsema kiirustades. Kindlasti puhka korralikult välja ja pingelise vaimse töö puhul tasakaalusta seda füüsilise tegevusega. Liikluses ja ka seoses tavalise liikumisega võib intsidente ette tulla. Samuti püüa olla kõigega piisavalt kursis. Võimalik, et sa pole mõnest olulisest asjaolust teadlik ja võid seetõttu vale otsuse vastu võtta. Kuid nädal soosib sõprust ja uusi tutvusi vaimsel pinnal.

***KALAD
Raha- ja äriasjad võivad jõuda faasi, kus tekib mingi takistus või umbsõlm, mille lahtiharutamine võtab palju aega ja vaeva. Ka suuremad ostud oleks mõttekas edasi lükata, kuna on tõenäosus osta vale asi või saada ebakvaliteetne toode. Psühholoogilisel tasandil võid olla ebakindel ja kahtlev selles osas, mis on sulle tähtis ja mis mitte. Võib tekkida tunne, et oled väärtustanud valesid asju. Meeskonnatöös võib olla palju pingeid ja üksteisele vastu töötamist.