***AMBUR

Saturni ja Musta Kuu (Kuu apogee) ühendus Amburis on suurepärane seis selleks, et alustada mingi olulise ja kauakestva ettevõtmisega, mis peab ajas kaua vastu pidama. See ühendus soosib ka keskendumist, fookuse suunamist kõige olulisemale. Just praegu peaks olema võimalik oma minapilti korrigeerida, muuta suhtumist iseendasse. Romantilises sfääris on võimalikud kirglikud tuulekeerised. Mõni suhe võib muutuda, minna üle uuele tasandile.

***KALJUKITS

Kaljukitse valitseja Saturni harmooniline ühendus Kuu apogee-punkti ehk Lilitiga toob esile sinu sisemise rikkuse ja loovuse. Ideaalne nädal selleks, et tugevdada ja stabiliseerida oma sisemist hingeilma, tegeleda aktiivselt oma alateadvuse jõududega. Samas lubab Veenuse asend ka inspireerivaid uusi tutvusi. Võimalikud on inspireerivad kohtumised, mis annavad sulle uusi ideid. Keegi võib ka üllatada või näidata end sulle uuest küljest.

***VEEVALAJA

Suurepärane nädal selleks, et ühineda mingi uue rühma, grupi, seltsi, klubi või miks mitte ka erakonnaga. Praegu alguse saanud asjad ja ettevõtmised saavad olema püsivad ja ajas vastupidavad. Veenuse-Uraani kvadraat võib mingil viisil kokku miksida isiklikud ja töised suhted. Näiteks võib mõne kolleegiga tekkida ootamatu erootiline pingeväli või tunnevad töökaaslased lihtsalt suuremat huvi su isikliku elu vastu.

***KALAD

Uus nädal võib tuua erutavaid hetki nii seltskondlikus plaanis kui ka armuasjade rindel. Veenuse asend soosib põnevust ja vaheldust — kuid samas võivad sündmused võtta ka veidra või kummalise pöörde. Uued suhted tekivad küll kergesti, kuid ei maksa end hellitada mõttega, et need saavad olema püsivad. Teisel tasandil soosib nädal pikaajaliste tööalaste projektide alustamist. Nüüd alguse saanud asjad on ajas püsivad ja vastupidavad.