***AMBUR

Võimalik, et kohtad nüüd kedagi, kes sind segadusse ajab või kes lihtsalt sinuga osavalt manipuleerib. Seda eriti sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Seega uuri uute tutvuste puhul kindlasti taustu ja ära räägi enda kohta midagi sellist, mida võidakse sinu vastu ära kasutada. Kokkulepped ja lepingud, nii suulised kui kirjalikud ei ole soovitavad. Kui aga oled loovisik, võib nädal kujuneda äärmiselt viljakaks loomingulises plaanis.

***KALJUKITS

Spontaansus ja mängulisus pole olnud kunagi su tugevamad küljed ning seda tunnetad sellel nädalal eriti teravalt. Oled kinni iseenda poolt loodud reeglites ja raamistikes, mis tapab sinus oleva loomingulise sädeme. Seda tunned eriti just meeskonnatöös või ükskõik millises grupilises tegevuses. Kui saad omaette olla ja luua enda jaoks vajaliku töökeskkonna ja tempo, võid olla aga üllatavalt fantaasiaküllane ja loominguline.

***VEEVALAJA

Nüüd on õige aeg sügavuti endasse vaadata ning teadvustada endale oma tegelikud vajadused. Nädal soosib psühholoogilise selguse saavutamist, mõne minevikusündmuse ümberhindamist. Ja kui mõni vana hirm või kompleks taaskord mälestustesse kerkib, tuleks see rahulikult veelkord läbi elada ja siis „vabaks lasta”. Praktilisel tasandil sobib nädal kunstiesemete hankimiseks ja talismani-amuleti valmistamiseks.

***KALAD

Sind võib nüüd kummitada üksindustunne või kannatad lihtsalt ülitundlikkuse käes. Solvud kergesti iga tühise asja peale ning võtad ka õigustatud kriitikat väga hinge. Ning halval juhul kipud oma tusatuju klaasipõhja uputama — aga sellega teed sa asja ainult hullemaks. Samas võid intiimses plaanis kogeda võimast ja kõikehõlmavat kokkusulamist oma kallimaga — aga see peab olema „õige” partner.