***AMBUR

Teisipäeval kell 2.30 siseneb Amburisse Lilit ehk Must Kuu (Kuu apogee punkt) ning moodustab kohe ka kvadraadi Päikesega. See aspekt võib tõmmata sinu peale tavalisest palju suurema tähelepanu. Ehk siis võid ootamatult sattuda justkui lavale prožektorite valgusvihku. Ole siis valmis esinema ja oma ideid ja plaane teistele rohkem tutvustama. Ka romantilises plaanis on õhus tavalisest rohkem kirge või kohtud lihtsalt põnevate inimestega.

***KALJUKITS

Algaval nädalal peaksid olema eriti tähelepanelik avalikes kohtades — nimelt on suurenenud tõenäosus oma vidinate kaotamiseks või kuhugi maha unustamiseks. Psühholoogilisel tasandil võid oma hinges tunda kummalist rahutust ja ärevust. Seda, eriti siis, kui oled oma probleeme eitanud ja neid maha surunud. Kuid positiivsel juhul võid olla äärmiselt loominguline ehk siis saada hea kontakti oma alateadvusega.

***VEEVALAJA

Veevalajas liikuv Merkuur on sekstiilis Jääras oleva Marsiga. Selline kombinatsioon peaks sulle andma suurepärase intellektuaalse vormi. Oled leidlik, kiire ja kohanemisvõimeline. Kasuta nädalat uute vajalike suhete loomiseks ning rohkeks ringiliikumiseks. Hea aeg nii uue arvuti kui ka mobiili hankimiseks (väljaarvatud teisipäev). Suhete liinis on nüüd olulisem sõprus kui armastus. Meeskonnatöös nõuab nädal ausust ja selgust.

***KALAD

Uus nädal nõuab sinu käest igas mõttes tasemel olemist. Kui end lõdvaks lased ja loobud endale võetud kohustustest, võid oma mainet tõsiselt kahjustada. Kui sul on aktiivseid konkurente, siis võivad nad sinu suhtes ebaausaid võtteid kasutada. Avalikes kohtades hoia oma asjadel ja varal silm peal. Laupäeval kell 13.31 siseneb Päike Kalade märki. Seega on põhjust seda sündmust korralikult tähistada!