***AMBUR

Amburis liikuva Päikese kvadraat uneleva ja mitmeplaanilise Neptuuniga võib muuta sind ülitundlikuks ja kergesti solvuvaks. Positiivsel juhul võid olla aga väga loominguline ning märgata asju, mida tavaliselt tähele ei pane. Lähisuhetes tuleks säilitada ausus ning mitte asju üle dramatiseerida. Söögi ja joogiga tasuks olla mõõdukas, kuna organism võib reageerida tavatult. Kuid nädal soosib meeskonnatööd ja grupisuhteid.

***KALJUKITS

Kui tegeled väga praktiliste ja konkreetsete asjadega, siis võid kergesti teha valearvestusi või olulise võimaluse maha magada. Samas, kui oled loominguline natuur ja tegeled näiteks kunsti või kirjandusega, võid kogeda võimast inspiratsiooni. Müstika ja kõik salapärane võib su hingele nüüd palju pakkuda. Lihtsalt raha ja äriasjades tasuks silm selge ja kõrvad kikkis hoida. Ent nädal sobib selleks, et vajalikke asju kindlustada ja tugevdada.

***VEEVALAJA

Veenus on Kaljukitses, mis on Veevalaja jaoks hingesügavuste ja alateadvuse märk. Ja Veenus moodustab kvadraadi Veevalaja valitseja Uraaniga. Seega on tulemas nädal, kus suhetes mängivad rolli keerukad psühholoogilised nüansid, mis halval juhul võivad olla häirivad ja segadusse ajavad. Ent positiivsel juhul annavad sulle võimaluse oma partnerit sügavuti mõista ja uue nurga alt näha. Marsi asend Veevalajas on aga ülitugev — aeg alustada uute oluliste projektide ja ettevõtmistega!

***KALAD

Paljud ühiskondlikud suhted võivad nüüd jõuda faasi, kus pead olema eriti tähelepanelik, et mitte oma mainet kahjustada. Mõni konkurent võib sulle üles seada midagi lõksutaolist või astud ise millegagi ämbrisse. Ja kui su töödes ja tegemistes on esinenud puudusi, siis nüüd võidakse sinult nende kohta aru pärida. Seevastu Marsi jõuline ja harmooniline asend mõjub tugevdavalt ja stabiliseerivalt su hingeelule. Joogalaadsed praktikad mõjuksid nüüd eriti kasulikult.