***AMBUR

Idealiseerid minevikku nii olukordade kui ka suhete tasandil. Näiteks kui tekib uus suhe, siis lähened sa sellele oma minevikukogemusele toetudes — kuid hetkel ei ole see kindlasti õigustatud. Mõjud minevikust tekitavad su suhtepeeglis kõverpeegelduse, mis ei lase sul oma partnerit õiges valguses näha. Samas võid oma tegudes Marsi-Jupiteri kvadraadi tõttu kergesti üle pingutada ja oma võimeid üle hinnata.

***KALJUKITS

Veenuse ja Saturni opositsiooni mõjul võid nüüd tunda, et ei saa end piisavalt vabalt väljendada. Et pead ühishuvide nimel tegema ebameeldivaid kompromisse iseenda tegelike vajadustega. Või siis antakse sulle mingis rühmas või seltskonnas liiga vastutusrikas roll, mis mõjub sulle rõhuvalt. Ka võib see aspekt muuta sind kinniseks, tõrjuvaks ja teiste suhtes kahtlustavaks.

***VEEVALAJA

Milline on sinu suhe oma sõbrannadega? Kas suhted nendega väga pealiskaudsel tasemel, või räägite vahel ka millestki tõsisemast? Nüüd võidki avastada, et sinu suhe sõbrannadega sind tegelikult ei rahulda. Sa vajaksid tihti palju sügavamaid ja tõsisemaid vestlusi, aga kõik taandub ikka ja jälle vaid klatši ja tühja jutu tasemele. Ka on võimalus, et keegi su sõbrannadest või sõpradest sind oma juttudega valele teele viib või sulle lausa näkku valetab.

***KALAD

Otsid nüüd teistega suheldes lausa paaniliselt tasakaalu, paraku lainetab su suhtemaastik üles-alla ja sa ei suuda kuidagi leida seda õiget tasakaalupunkti. Keegi võib sind õrritada või kuidagi provotseerida, et sa astuksid samme, mis pole sulle omased. Pead hoolikalt jälgima, et sa ei hakkaks kellegi teise huvide tööriistaks. Sulle võib tunduda, et sinul ja su partneril on samad huvid mängus, ent tegelikult kistakse sind võõrastele mängumaadele.