***AMBUR

Amburis liikuva Päikese kvadraat Amburi valitseja Jupiteriga muudab sind ehk ülemäära ambitsioonikaks või siis lihtsalt oma võimeid ja võimalusi ülehindavaks. Võtad palju ette, teed suuri plaane, kuid unustad seejuures, et selle kõige nimel pead ka tööd tegema. Või siis arvad, et sulle on rohkem lubatud kui teistele. Veenuse asend on selline, mis lubab oletada salapära ja müstilisi vibratsioone romantilises ja seltskondlikus plaanis.

***KALJUKITS

Kaljukitses on kokku saamas kerge ja kiire Merkuur ja sügava ja intensiivse iseloomuga Pluuto. Täpne ühendus on laupäeval. Niisiis sobib nädal selleks, et tõsiselt ja sügavalt läbi vaadata oma plaanid ja vajaduse korral teha vajalikud korrektiivid. Eriti juhul, kui oled midagi väga olulist ette võtnud, võib tekkida vajadus hoogu maha võtta. Nädala alguses võib sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis ootamatusi või pingelisi arenguid ette tulla.

***VEEVALAJA

Nädala esimeses osas võivad tooni anda ootamatused, üllatused, kummalised ja veidrad olukorrad. Seda eriti seoses liikumise ja reisimisega. Samas soosivad planetaarsed võnked kõike uut ja eksootilist — võid leida enda jaoks mingi uue teema, mida hakkad suure põnevusega uurima. Töö või muu ühiskondliku tegevusega seoses võib avaneda mõni soodne võimalus. Ka võib isiklik ja töine mingil viisil seguneda.

***KALAD

Uus nädal soosib eelkõige neid, kel on vaimsed huvid ja keda ei huvita asjade väline külg. Aeg soosib süvenemist millessegi, mis on oma olemuselt sügav ja millest arusaamiseks tuleb vaeva näha. Ning mis on oma olemuselt eksootiline või lihtsalt selline, millega sa pole varem kokku puutunud. Intiimses liinis on nüüd väga oluline vaimne klapp — su partner peab uskuma samadesse asjadesse, millesse sinagi.