***AMBUR

Tunned end rahutuna ja otsid endale tegevust, mis võimaldaks sul end täielikult välja elada. Kuna õhus on tunda üleüldist mässumeelsust ja ärevust, võid nende võngetega kaasa minna ja leida end ootamatust olukorrast. Kõige hullem, mida sa praegu teha võiksid, on arutu riskimine ja ehk siis „kõikide munade ühte korvi panemine“. Pinge maandamiseks võiksid end välja elada kunstis, loomingus, meeletus tantsimises, jooksmises, ujumises.

***KALJUKITS

Sellel nädalal võib sul tekkida tunne, et sa ei saa olla „sina ise“, vaid et sa oled sunnitud mingeid sulle võõraid rolle etendama. Rahulolematu mässaja tõstab sinus pead — mistõttu võid ette võtta midagi pöörast, et „korraliku kodaniku“ vangikongist põgeneda. Sa tahaksid kogeda midagi sellist, mis sind rutiinist ja hallist argipäevast lahti raputaks. Ka suhetes tahad nüüd minna „põhjani“ — formaalsed viisakussuhted sind ei rahulda, sa vajad hingematvalt jõulist ja intensiivset kogemust.

***VEEVALAJA

Kuigi Marsi-Uraani täpne ühendus on alles 27. veebruaril, on aspekti mõju tunda terve selle nädala jooksul. Aspekti mõjul võivad sulle tüüpilised iseloomuomadused võimenduda, mistõttu võid tunda, kuidas sinus võtab maad mässumeelsus ja vabadusejanu. Sa ei kannata oma vabaduse piiramist ning teed täpselt seda, mis sulle parajasti pähe kargab. Kuid sa oled väga heas vaimses vormis, vaimne töö läheb lausa lennates!

***KALAD

Raha, omandi või omamisega seonduv võib olla rahutus faasis. Ka võib mingi sündmus või suhteliin panna sind oma väärtushinnanguid muutma või muutub su materiaalne olukord. Tähed soosivad neid, kes on uute sissetulekuallikate/väärtushinnangute otsingul — võid leida vägagi originaalse teenimisvõimaluse või teadvustada enda jaoks uued väärtused. Samas, kui su teenistuse allikas on sumbunud rutiini, võid selle kergesti kaotada.