***AMBUR

Nädal võib võimendada pingeid ja vajakajäämisi asjade-esemete, omandi, omamise, kasu ja kasutamise pinnalt. Sinus võib tekkida tunne, nagu sa oleksid millestki ilma jäetud või sa ei saa kasutada neid võimalusi või õigusi, mis sulle kuuluvad. Veenuse ja Pluuto ühenduse tõttu näed aga just neid teemasid vales valguses — proportsioonid on paigast ära ja nii tunnedki, et sulle on ülekohut tehtud. Ka suhete liinis võid tunda, et sa pole piisavalt armastatud või hoitud.

***KALJUKITS

Merkuuri ja Saturni ühendus Amburis (Kaljukitse jaoks hingesügavuste ja alateadvuse märk) ning Veenus-Pluuto ühendus Kaljukitses muudab nädala sinu jaoks kindlasti oluliseks, ent võimalik, et ka keeruliseks ja pingeliseks. Peaksid vältima muremõtteid ja negatiivselt häälestatud inimeste seltskonda ning viibima võimaluse korral hea auraga paikades. Hoiduma peaks nii kadedusest kui armukadedusest.

***VEEVALAJA

Kõik see, mida sa endale ei teadvusta ja mida sa eitad, võib nüüd muutuda probleemide allikaks. Mida rohkem sa oled endale valetanud ja tegelikke probleeme enda eest salanud, seda problemaatilisem on nädal. Sel juhul tunned kuidas paljud asjad ja suhteolukorrad kulgevad viisil, mida sa ei mõista ja mis tekitavad sinus segadust. Seega mõningane määramatus ja kaootilisus nii hinges kui ka suhete liinis!

***KALAD

Kui töötad mingis suuremas grupis või meeskonnas, võid tajuda, et teised takistavad või segavad sinu loomingulist vabadust. Tunned, et sa ei saa olla „mina ise“, vaid pead pidevalt arvestama selle seltskonna huvidega. Samas sa rõhutad ehk oma individuaalsust liiga demonstratiivselt ja see häälestabki teised sinu vastu. Teisel tasandil võib uus nädal tuua palju eri liiki kohustusi või siis pisiasju, mis röövivad palju su aega.