***AMBUR

Endiselt on oluline just ühiskondlik liin — sinu roll ühiskonnas, sinu sotsiaalne tegevus. Nüüd on vajalik olla tasemel ja vastutusvõimeline. Kui sellega hakkama saad, siis on loota ka teistepoolset tunnustust. Kui vead aga seanahka, siis võid oma mainele tõsise põntsu panna. Ent suhete liinis võib eriti nädala teine pool palju huvitavalt ja erutavat kaasa tuua — põhiliselt siiski vaimses plaanis. Soositud on reisimine ja tutvumine eksootiliste teemadega.

***KALJUKITS

Päikese kvadraat Kaljukitse valitseja Saturniga võib (aga ei pea) esile tuua sinu süngema ja tõsisema poole. Sul võib tekkida tunne, et kõik on halvasti, näed kõiges vigu. Sul on raske näha lahendusi, kuna sa lihtsalt ei keskendu nendele. Samas võib Veenuse-Saturni trigoon tuua su ellu mõne asjaliku ja vajaliku suhte — nädal soosibki konkreetsete ja pragmaatiliste suhete loomist. Nädala lõpus muutub su meeleolu palju värvilisemaks. Mõni suhe võib võtta huvitava pöörde.

***VEEVALAJA

Võimalik, et nädal toob esile mingid vanad probleemid või vead, mille parandamisega pead tegelema. Kõik see, mis just kõige paremini ei tööta, võib nõuda tavalisest rohkem tähelepanu. Sinu ettevõtmiste keti kõige nõrgem lüli võidakse panna proovile. Ja kui sul tekib soov midagi muuta, siis oota sellega järgmise nädalani. Nädala teises pooles võid aga Veenuse-Uraani soodsa aspekti tõttu sattuda kas romantilisse seiklusse või kohtud lihtsalt rohkem positiivsete inimestega.

***KALAD

Uus nädal võib tuua palju erinevat liiki kohustusi. Kindlasti pead nüüd olema tasemel ja mitte minema kergema vastupanu teed. Boss või keegi teine, kes omab sinu üle mingit võimu ja voli, võib anda sulle kas vastutusrikkaid ülesandeid või sind mingil muul viisil proovile panna. Kuid Veenuse asend soosib vajalike ja kasulike suhete loomist just igapäevase argirutiini tasandil. Ka võivad isiklikud ja ametlikud suhted olla omavahel rohkem seotud.