***AMBUR

Sa üritad nüüd vahendeid valimata hüpata üle oma varju ning lubada endale asju, mis sulle mitte kasuks ei tule. Ka võib sinus tekkida soov sündmusi üle forsseerida — sul puudub kannatlikkus ja soov teistega arvestada. Sa meenutad elektrijänest, kelle akud on ülelaetud ning samas on teekonna kaart kadunud. Sellest siis ka see sihitu rabelemine ja mitmes suunas korraga rapsimine. Lisaks kõigele oled sa valmis ka rumalalt riskima ning võid kõik oma munad panna ühte korvi.

***KALJUKITS

Algav nädal soosib muudatuste tegemist aladel, mis puudutavad sinu personaalset ruumi — kodu, korter/maja, elamistingimused. Võiksid oma koduses majapidamises ette võtta kas suurpuhastuse või lihtsalt midagi ümber korraldada. Samuti on nüüd hea võimalus vabaneda halbadest harjumustest ja laiemas plaanis üldse mineviku mõjudest. Sul on selge pilk selle suhtes, mida sa vajad ja mille aeg on ümber saanud.

***VEEVALAJA

Marsi ja Uraani kolmapäevase ühenduse tõttu tunned, et sind viiakse reisile, mille sihtkohta sa ei tea. Või et kiirus muudkui tõuseb, kuid sul puudub korralik sõiduvahend. Samas mõjuvad sellised tajud vaimule inspireerivalt ning rutiinist vabastavalt. Seega on nädal loomingulises ja vaimses plaanis vägagi inspireeriv ja uusi dimensioone avav. Hoiduma peaks aga oma mõtete ja ideede teistele pealesurumisest.

***KALAD

Selle nädala rõhk asetub praktilistele ja konkreetsetele asjadele — rahale, omamisele, millegi kasutamisele, aga ka erinevatele hüvedele ja privileegidele. Ka väärtustele ja väärtushinnangutele üldiselt — mida sa tegelikult vajad, mis on sulle tegelikult tähtis, mida sa väärtustad? Ka võivad suhted/armastus olla rohkem seotud kas raha, omamise või kasutamisega. Kõige selle pinnalt võib aga nüüd tülisid ja ootamatusi ette tulla.