***AMBUR

Päikese ja Jupiteri ühendus muudab algava nädala sinu jaoks igati paljulubavaks ja võimalusterohkeks. Kui jääd mõõdukuse piiridesse, võid vabaks murda paljudest takistustest ja minna oma eluga kiirel sammul edasi. Kuid kõige selle juures võid kergesti laskuda liialdustesse ja tungida kellegi teise mängumaadele. Ülepingutamist soosib ka Amburis liikuv Marss, mis on endiselt kvadraadis Päikesega.

***KALJUKITS

Jätkuvalt on võnked soodsad kõigele, mis puudutab su sisemist hingelist ilma, su alateadvust ja hingesügavusi. Uus nädal soosib aga ka sotsiaalset-ühiskondlikku tegevust, uute oluliste projektide alustamist, uute sihtide ja eesmärkide seadmist. Eriti just nädala teises pooles võib avaneda mingi soodne võimalus, millest peaksid kiiresti kinni haarama. Suhete osas on rohkem segunenud isiklikud ja ametlikud suhted.

***VEEVALAJA

Marsi-Uraani trigooni mõju on endiselt tuntav (eriti nädala esimeses osas). Seega kasuta võimalust takistustest vabanemiseks, uute asjade ja projektide käimalükkamiseks. Veenuse asend soosib eriti nädala esimeses pooles eksootikat ja uudsust ja seda eriti seoses suhetega. Hea mõte oleks minna reisile või siis reisida vaimses plaanis — lugeda, vaadata väärfilme jne. Väga edukas ja võimalusterohke nädal ka kõigile õppijatele ja vaimse töö tegijatele.

***KALAD

Igati soodne nädal kokkulepeteks, lepingute sõlmimiseks, koostöö alustamiseks. Eriti just töö meeskonnas, grupis või rühmas võib olla vägagi viljakas. Sinu ja teiste vahel on palju positiivset sünergiat. Jätkuvalt on aktuaalne ka liitlaste teema, sest su oponendid ja konkurendid võivad olla üsna nahaalsed ja võivad sind kuidagi survestada. Samas on sinu võimalused sotsiaalses plaanis väga head — eriti nädala esimene pool soosib töö ja karjääriga seotud muudatusi.