***AMBUR

Nädala esimeses pooles peaksid olulisi otsuseid hoolikalt kaaluma ja vajaduse korral ka kelleltki nõu küsima. Võimalik, et sa jätad mõne olulise detaili märkamata. Ka ei sobi nädala esimene pool lepingute sõlmimiseks ega ka lubaduste andmiseks. Nädala teises pooles muutuvad olulisemaks kõik suhted, mis aga võivad kaasa tuua keerulisi arenguid või panna su õlule mingeid kohustusi. Ka võivad rohkem seguneda isiklikud ja ühiskondlikud suhted.

***KALJUKITS

Eriti just nädala esimeses pooles võib sulle tunduda, et asjad ja inimsuhted on väga keerulised. Tegelikult ajad ehk ise kõik kole keeruliseks just sellega, et mõtled üle ehk siis otsidki keerulisi teid, selle asemel, et otsustada lihtsamate lahenduste kasuks. Teine võimalus on see, et lased oma hirmudel ja kahtlustel enda üle võitu saada ja see moonutab sinu võimet loogiliselt mõelda. Nädala teises pooles võid paljudes suhetes kahtlema hakata või hoidud lihtsalt kellegiga suhtlemast.

***VEEVALAJA

Sellel nädalal võib tekkida olukord, kus järgi annab keti kõige nõrgim lüli. Paljud situatsioonid ja suhted, mis pole kõige paremini toiminud, võivadki nüüd lõppeda või siis võtta teistsuguse kuju. Kuni neljapäevani tuleks võimaluse korral loobuda ka suurematest ostudest, samuti vältida võlgu võtmist ja laenu andmist. Nädala esimeses osas võib esineda pingeid ka rühmatöös. Nädala teises pooles ei maksaks luua uusi suhteid ega sõlmida lepinguid.

***KALAD

Nädala esimeses osas toimivad edasi veel eelmise nädala mõjud — konkurents ja võitlusmoment võib olla tugev ja sa pead pingutama, et mitte oma konkurentide varju jääda. Nädala teises pooles läheb fookus rohkem üks-ühele suhetele, mis aga võivad olla keerulised ja nõuda sinult häid psühholoogi oskusi. Teine võimalus on see, et ajad ise oma suhted teistega keeruliseks. Sinu ja su partnerite vahel võib olla palju kõverpeegeldusi.