***AMBUR

Sellel nädalal hoolitse selle eest, et sinu suhted teistega oleksid siirad ja ausad. Keegi võib sulle kas otseselt või kaudselt valetada (eriti nädala esimeses pooles). Samas annab Marsi ja Jupiteri sekstiil sulle ohtralt energiat ja positiivset suhtumist. Üsna soodne nädal selleks, et kokku puutuda eksootikaga — seda nii reisi näol või lugedes uurides midagi, millega sa pole varem kokku puutunud.

***KALJUKITS

Esmaspäevast kolmapäevani võidakse sulle kuidagi survet avaldada ja sundida tegema asju, mis sulle ei meeldi. Eelkõige just töises ja argises plaanis võib tekkida pingeid ja teravaid olukordi. Reedel ja laupäeval on sarnased seisud, kuid veidi leebemad. Veenuse-Saturni trigooni tõttu on kõik üks-ühele suhted asjalikud ja konkreetsed. Üsna hea nädal püsivate koostöösidemete loomiseks.

***VEEVALAJA

Jätkuvalt oled sellises meeleolus, et naudiks elu ja võtaks kõigest viimast. Seega on sul paljud pidurid maas ja nii võid leida end olukorrast, millest võib hiljem olla raske puhtalt välja tulla. Eriti just esmaspäevast kolmapäevani võid liigsest uljusest sattuda pingelisse või keerulisse situatsiooni. Reedel, laupäeval ja pühapäeval hakkab mõjuma juba ka Marsi-Uraani sekstiil, mis annab sulle vabamad käed ja suuremad valikuvõimalused.

***KALAD

Nädala esimeses pooles võid endiselt olla melanhoolses meeleolus ning otsida lohutust mõnuainetest. Või siis lihtsalt otsid kedagi, kes oleks korraga nii pihiisa kui ka armukese rollis. Kodustes suhetes võib ette tulla usaldamatust, kahtlustamist või lihtsalt üksteisest möödarääkimist. Kuid nädal soosib kodu kunstipärast kaunistamist. Ning intiimses plaanis on nädal samuti üle keskmise soodne.