***AMBUR

Perekondlikud suhted, samuti suhted lähedastega, võivad uuel nädalal jõuda mingisse keerulisse faasi. Päevakorda võivad tõusta usalduse ja aususe küsimused, samuti lähedus või siis selle puudumine. Teine võimalus on see, et tuleb rohkem tegeleda mineviku või siis harjumustega seonduvaga. Nädala esimeses pooles võid olla jätkuvalt hulljulges ja riskivas meeleolus, mistõttu võid ette võtta midagi pöörast või ekstravagantset.

***KALJUKITS

Nädala esimene pool sarnaneb veel paljuski eelmisele nädalale. Ehk siis tunned vajadust end piirangutest ja kohustustest vabaks võidelda ja teha seda, mida tegelikult su hing ihaldab.
Uus mõju nädalas on seotud Päikese-Neptuuni ühendusega Kalades, mis Kaljukitsede jaoks võib tähendada kommunikatsiooni ja suhtlemisega seotud probleeme. Nii kõnes kui kirjas pead nüüd selgelt ja arusaadavalt väljenduma, sest vääritimõistmine on kerge tekkima.

***VEEVALAJA

Endiselt mõjutab sind Marsi-Uraani ühendus, mis toob sinus esile oleva revolutsionääri ja mässaja. Kui vähegi õnnestub midagi eitada ja kahtluse alla panna, siis seda sa ka teed. Vabadus on sulle väga oluline ning kui pead kellegi käske täitma, võid käituda täiesti süüdimatult. Kuid iseseisvalt tegutsedes võid tulla geniaalse lahenduse peale. Eriti just nädala esimeses pooles peaksid olema eriti tähelepanelik liikluses ja ka kõrgustes.

***KALAD

Kalades liikuv Päike teeb neljapäeval (mõju läbi nädala) ühenduse Kalades oleva Neptuuniga. Ning laupäeval läheb Neptuuniga ühendusse ka Merkuur — see aspekt mõjub nädala teises pooles. Seega on nädalas palju ehtkalalikku energiat, mistõttu nii sinu head kui ka halvad iseloomujooned võivad olla võimendatud. Oled ülitundlik nii keskkonna, inimeste, eriti aga ravimite ja alkoholi suhtes. Hoia tervist, ära külmeta!