***AMBUR

Oled taaskord üsna uljas meeleolus ning võid kergesti üle mängida. Tahad olla vaba ja sõltumatu, mistõttu mõte tõsisest tööst vallandab sinus paanikahoo. Samas oled sa mornidele pessimistidele tõeline nektar — suudad nende mahakäinud vedru kiiresti üles keerata. Armuasjus võivad sündmused võtta väga ootamatu või veidra pöörde. Võtad selles osas ka liiga suuri riske.

***KALJUKITS

Veenuse asend lubab sul eriti nädala esimeses pooles rohkem elu nautida ja end vabamalt tunda. Romantilises plaanis on sinu võimalused väga head. Samas hakkab nädala teises pooles juba tunda andma Päikese kvadraat Kaljukitses liikuva Pluutoga — see aspekt võib tekitada pingeid just sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Konkurendid ja muidu rivaalid võivad sulle survet avaldada.

***VEEVALAJA

6. aprillil leiab aset täpne Päikese ja Uraani ühendus. Aspekti mõju tugevneb nädala teises pooles, tuues esile sulle tüüpilisi iseloomuomadusi — nagu originaalsus, sõltumatu eneseväljendus, aga ka mässumeelsus ja soov eirata norme ja reegleid. Samas võib nädala teine pool tuua sulle suurepärase idee, mis sind mõnest probleemist või kitsaskohast kiiresti edasi aitab.

***KALAD

Nädal sobib kenasti lühemateks reisideks, ringiliikumiseks, külaskäikudeks. Juhuslikud kohtumised võivad sulle kasulikuks osutuda. Samas on kõik raha, omandi, omamise, kasu, millegi kasutamise või tarvitamisega üsna pingelises seisus — eriti nädala teises pooles. Kallist tehnikat ei tasuks osta. Küll aga võiksid hankida endale midagi väga erilist ja veidrat.