***AMBUR

Uus nädal muudab sind mässumeelseks ja iseteadlikuks. Sa ei kannata oma vabaduse piiramist ja oled valmis kõigile, kes seda teha üritavad, kohe pasunasse andma. Ürita end siiski rohkem kõrvalt vaadata — võid kergesti üle reageerida ning sattuda erinevatesse vaidlustesse ja konfliktidesse. Seda eriti just raha ja omandiga seoses. Ka kipud sa võtma rumalaid riske ehk siis asetad oma võidulootuse vaid ühele kaardile.

***KALJUKITS

Nädal võib tekitada olukorra, kus sa oled sunnitud midagi muutma, parandama või ümber tegema. Kui oled muutusteks valmis ja neid oma mõtetes juba kavandanud, siis aitab sul nädal teha viimast otsustavat sammu. Kui aga oled muutusi või pöördepunkte vältinud, murravad need nüüd sinu ellu sisse ilma sinult luba küsimata. Mida konservatiivsem ja alalhoidlikum oled, seda pingelisem on nädal.

***VEEVALAJA

Merkuuri-Uraani kvadraadi tõttu on nädala vibratsioonid rahutud ja närvilised. Õhus on ärevust. Kui vähegi oskad ja suudad, siis mediteeri, visualiseeri, kuula rahustavat muusikat või looduse helisid. Ka joonistamine, maalimine ja luuletamine või luule lugemine mõjuks hästi. Kindlasti ei tohi riskida äritehingutes, ajada juriidilist täpsust nõudvaid asju ega ennast vaimselt üle koormata.

***KALAD

Kui saad rahulikult omaette olla ega ei pea liiga palju suhtlema, tunned end mõnusalt. Kui aga oled sunnitud osalema mingi suurema kollektiivi või grupi töös, võid tunda end pinges olevana. Sul on raske saavutada tasakaalu iseenda tegelike vajaduste ja selle meeskonna vahel, mille liige sa oled. Sinu mõtted ei leia grupis õiget vastukaja või mõistetakse neid valesti. Nädal ei soosi ka keeruka tehnika, eriti arvuti ostmist.