***AMBUR

Nädala mõjud toovad fookusesse muutuste ja muudatustega seonduva. Või siis seisad silmitsi olukorraga, kus pead tegelema vigade parandusega, millegi uuendamise või värskendamisega. Paraku võib kõik see kaasa tuua ka pingelisi või keerukaid inimsuhteid. Ka romantilises sfääris võivad mõjud olla keerulised, aga samas ka kirglikud või lausa tormilised. Alates kolmapäevast soosivad võnked sotsiaalseid ettevõtmisi.

***KALJUKITS

Jaanijärgne nädal võib kujuneda oluliseks just suhete ja partnerluse liinis. Võid kohtuda kellegiga, kellega areneb intensiivne ja jõuline suhe. Positiivsel juhul koged kirge ja iha, kuid halval juhul annab tooni (armu)kadedus, süüdistamine, manipuleerimine. Siiski suudad õige partneri olemasolul kogeda tavalisest tugevamaid tundeid. Reedel ja laupäeval hoia tervist ja ära end liiga ära väsita.

***VEEVALAJA

Esmaspäeval ja teisipäeval oled Merkuuri-Uraani sekstiili mõjul heas vaimses vormis — kasuta neid päevi mõne raskema probleemi lahendamiseks! Nädal tervikuna võib fookusesse tõsta igapäevatööga seotud asjaolud. Kuid siin võib olukord minna tuliseks ja seda just rahaküsimuse, palga või muude hüvede pinnalt. Või siis oled lihtsalt ise veel jaaninädala lainel ega viitsi korralikult oma töödesse süveneda.

***KALAD

Veenuse ja Neptuuni trigoon muudab eriti nädala esimese poole sinu jaoks igati nauditavaks ja mänguliseks. Romantiline seiklus on vägagi võimalik, kuid valmis tuleks olla ka dramaatilisteks stseenideks ja armukadeduse tormideks. Nädala mõjud võivad sind muuta ka pisut laisaks, samuti võid võtta ebamõistlikke riske. Kuid positiivsel juhul võib sulle naeratada ka juhuslik õnn. Hea nädal ka reklaami tegemiseks oma ettevõtmistele.