***AMBUR

Nädal on väga sarnane eelmise nädalaga. Jätkuvalt oled äärmiselt entusiastlikus ja hasartses meeleolus, mistõttu võid minna kaasa asjadega, mis ei pruugi hästi lõppeda. Samas, kui säilitad kaine mõistuse, võid nüüd sooritada olulise läbimurde — sul on meeletult energiat ka kõige raskemate asjadega hakkamasaamiseks. Kasuta siis oma energiat mõistusepäraselt ja sa saavutad palju! Ka romantilises liinis valitsevad väga head võimalused.

***KALJUKITS

Uus nädal võib olla seda pingelisem, mida rohkem on su elus rutiini ja vastuseisu muudatustele. Sel juhul võib nüüd tekkida olukord, kus sa ei saa enam muudatusi edasi lükata ning pead langetama ehk üsna radikaalse otsuse. Samas, kui elad vaikset ja rahulikku elu, siis ei pruugi midagi erilist juhtuda. Sel juhul tunnetad lihtsalt seda, et see turvaline vundament, millele oled harjunud toetuma, enam turvatunnet ja rahu ei paku. Õhus on rahutust ja ebakindlust.

***VEEVALAJA

Päikese-Uraani ühendus toob esile sinu mässumeelsuse ja soovi olla vaba kõikidest kohustustest. Seega pole sa suurem asi tööloom, kuna igasugune rutiin tekitab sinus nüüd vaid masendust. Seevastu pööraste ideede genereerimises oled sa ületamatu — pane oma mõtted kirja, mõni võib neist lausa geniaalseks osutuda. Erilist ettevaatust liikluses, kõrgustes ja ümberkäimisel ohtlike masinate ja elektriseadmetega!

***KALAD

Nüüd peaksid oma raha- ja äriasjadel hoolikalt silma peal hoidma. Võimalik, et selles liinis ei lähe asjad kaugeltki nii, nagu planeerisid. Pead ehk käigu pealt plaanid ümber tegema või võtma hoopis teise suuna. Keerulise tehnika ja ka kallite ehete ostmine pole soovitav — valitseb oht neid hiljem kaotada või hakkab tehnika streikima. Hingelisel tasandil võid nüüd järsku tunda, et pead oma väärtushinnanguid muutma, selles osas midagi ümber hindama.