***AMBUR
Sellel nädalal võib suuremat rolli mängida mineviku, harjumuste, mälestuste, pere, kodu ja lähedastega seonduv. Peresuhetes võivad arengud minna kas keeruliseks või näed neid ise mingis moonutatud võtmes. Sinu siirust ja avatust võidakse kas valesti tõlgendada või oledki taktitundetult otsekohene ja riivad sellega lähedaste tundeid. Praktilisel tasandil pead oma koduses majapidamises olema eriti ettevaatlik tule, gaasi, kodukeemiaga. Söögi- ja joogi osas jää mõõdukaks, kuna võid nii alkoholi kui ka mõne toidu suhtes olla ülitundlik. Säästa maksa!

***KALJUKITS
Endiselt võid komistada info otsa, mis ajab sind segadusse või juhatab valele teele. Info võib olla lausa vale või moonutatud, aga võib olla ka lihtsalt sinu jaoks konkreetses olukorras mittesobiv. Kõik liikumise, kommunikatsiooni ja infovahetusega seonduv võib kaasa tuua keerulisi arenguid ja tekitada arusaamatusi. Ka ise väljendu selgelt ja konkreetselt, ära jäta ruumi selleks, et sinu sõnu võidakse mitmeti tõlgendada. Tähtsaid otsuseid ei ole samuti mõistlik vastu võtta ning olulisi lepinguid mitte sõlmida.

***VEEVALAJA
Ka sellel nädalal võib kõik raha, asjade, ostu-müügi, tarbimise ja kasutamisega seoses olev tekitada kas keerulisi olukordi või sind kuidagi segadusse ajada. Võid liiga palju kulutada või siis vastupidi – olla täielik kooner. Võid mingit asja-teenust üle tarbida või siis seda vältida. Ühesõnaga materiaalsel tasandil võib olla palju segadust ja ebakindlust. Valvas tasuks olla ka avalikes kohtades, kuna valitseb asjade kaotamise ja ka varguste oht. Keerulised ja pingelised on ka kõik grupisuhted.

***KALAD
Kalades liiguvad ühenduses kaks planeetide paari – Päike ja Neptuun ning Merkuur ja Veenus. Selline seis võimendab sulle tüüpilisi iseloomuomadusi nii heas kui halvas. Võid olla nii äärmiselt loominguline ja sensitiivne, kui ka liigselt unistav ja ebapraktiline. Sinus on korraga nii palju eri tahke, et see hirmutab sind ennastki. Romantilises plaanis võib see nädal olla väga intensiivne ja sündmusterohke. Püüa siiski intiimses plaanis mitte „kõigesööja” olla – vali rohkem neid, kellega end seod.