***AMBUR

Jupiteri kui Amburi valitseja asend on äärmiselt soodne — õige aeg tuua oma ellu avarust, uusi ideid, õppida tundma mingit uut valdkonda. Reis — nii füüsilisel kui vaimsel kujul võib sulle nüüd palju pakkuda. Samuti on nädal äärmiselt soodne kõikidele üks-ühele suhetele. Sinu ja su partneri vahel voogab loominguline ja viljakas energia, mis muudab koostöö väga produktiivseks.

***KALJUKITS

Parim nädal töö ja tervisega seotud muudatuste tegemiseks. Sul on nüüd suurepärane võimalus värskendada oma argirutiini ja muuta ka lihtsad ja igapäevased tegevused vaheldusrikkamaks. Kui tervis pole kõige parem, võta midagi ette — eelkõige energeetilises plaanis — jooga tüüpi harjutused sobiksid kenasti sellesse nädalasse. Ka püüa viibida rohkem looduses energeetiliselt väekates paikades.

***VEEVALAJA

Uraani sekstiilid nii Päikese kui Marsiga ning trigoon Jupiteriga muudavad nädala sinu jaoks äärmiselt võimalusterohkeks. Peaksid nüüd kasutama iga võimalust selleks, et kõrvaldada mõni takistus, saada üle surnud punktist, võtta vastu uusi julgeid väljakutseid. Sinu kui Veevalaja kõik positiivsed iseloomujooned on nende seisude tõttu võimendatud. Ka võib sul sellel nädalal lihtsalt vedada — osta lotopilet!

***KALAD

Käes on suurepärane nädal kõigeks, mis seondub su kodu, majapidamise, peresuhete ja lähedastega. Parim nädal selleks, et teha kodus suuremaid muudatusi — olgu selleks siis remont või lihtsalt mööbli ümberpaigutamine. Kõik vana ja harjumuspärane paistab nüüd hoopis uues valguses ja lubab sul leida lahendusi vanadele probleemidele. Sulle võib tulla meelde mõni vana mälestus, aga sa näed nüüd seda hoopis teise nurga alt.