***AMBUR

Uus nädal on üsna sarnane eelmise nädalaga — oled jätkuvalt loomingulisel lainel ja suudad oma alateadvusest olulist infot kinni püüda. Samas on Veenuse asend provotseerida sind rumalalt riskima ja seda eelkõige suhete tasandil. Kui kaotad oma sisemised pidurid, võid end leida ootamatult veidravõitu või isegi ohtlikust suhtest. Või siis lööb mõni kohtumine su kaardid korraks segi, mille tõttu muudad oma plaane või tegevust.

***KALJUKITS

Jätkuvalt soosib aeg meeskonnatööd ja erinevaid grupisuhteid. Nagu ka kaugemate tulevikuplaanide tegemist, samuti võiks mõelda mingite muudatuste ja uuenduste peale. Aeg soosib surnud punktist ülesaamist, mingile uuele tasandile jõudmist, uut selgust ja kindlust tuleviku suhtes. Veenuse asend võib luua olukordi, kus segunevad veidral moel isiklikud ja ühiskondlikud suhted. Võid ka tutvuda kellegiga, kes aitab sind karjääriredelil oluliselt edasi.

***VEEVALAJA

Veenuse pingeseis Veevalaja valitseja Uraaniga võib tuua nädalasse kummalisi ja veidraid vibratsioone. Seda nii suhete liinis kui ka ideede-mõtete tasandil. Võid kergesti komistada info otsa, mis ajab sind segadusse või paneb oma plaane muutma. Nädal soosib nii reisimist kui ka uute muljete saamist muul viisil — lugedes, filme vaadates jne. Soositud on kõik eriline ja eksootiline selle erinevates vormides.

***KALAD

Päikese õnnelik aspekt Kalade valitseja Neptuuniga võib tähendada seda, et tunned end sellel nädalal nagu Kala vees! Oled omas elemendis ja suudad end parimal võimalikul moel väljendada ja realiseerida. Nädal soosib loomingulist tegevust, kunsti ja müstiliste teemadega seonduvat. Su alateadvuse väravad on avatud ja sealt võib sinusse voolata nii paradiislikke nägemusi kui ka saatanlikke välgatusi. Romantilises plaanis on nädal vägagi paljulubav.