***AMBUR

Sellel nädalal võivad paljud su ettevõtmised kas kulmineeruda või siis anda mingeid tulemusi. Eelnevalt külvatud seemned võivad anda nüüd oma esimesed viljad. Kui oled olnud tasemel, saad kiita, kui mitte, siis saad tunda valusaid kriitikanooli. Kui sul on konkurente, siis võivad nad sulle tugevat survet avaldada ja püüda sinust ette rebida. Ole valmis ka selleks, et mõni su rivaal võib kasutada alatuid või keelatuid võtteid.

***KALJUKITS

Jälgi oma mõtteid ja ideid, mis sulle pähe kipuvad. Nimelt võid millegi või kellegi mõjul hakata uskuma asjadesse, millel ei pruugi reaalsusega eriti pistmist olla. Kuigi oled tavaliselt ratsionaalne ja asjalik inimene, võid nüüd hakata mingeid virvatulukesi taga ajama. Kuid positiivsel juhul oled loomingulisel lainel ja näed asjade vahel selliseid seoseid, mida sa varem pole märganud. Hea nädal kunstnikele, ebasoodne äriinimestele.

***VEEVALAJA

Jätkuvalt pead ehk tegelema kõige sellega, mis on problemaatiline ja mis eriti hästi ei tööta. Olgu selleks siis mingid vanad probleemid, mis võivad uues kuues taas esile tulla. Või siis leiab aset mingi muutus, mis sulle ei meeldi ja millega pead kiiresti ja käigu pealt kohanema. Ka peaksid sellel nädalal olema eriliselt ettevaatlik ohtlikes oludes — nii liikluses kui ka mujal, kus võib midagi äkilist ja ootamatut juhtuda.

***KALAD

Merkuuri-Marsi vastasseis Kalade valitseja Neptuuniga võib võimendada sulle tüüpilisi omadusi. Seda just problemaatilisemas võtmes. Kuna Merkuur ja Marss liiguvad Neitsis, mis Kalade jaoks on üks-ühele suhete solaarmärk, siis võib suhteteema olla selle nädala võtmesõnaks. Suhetes tuleks olla aus ja siiras nii ise kui ka nõuda seda oma partneritelt. Samuti jälgi, et sa ei laseks end teistel mõjutada — jää iseendaks nii enda kui teiste ees!