***AMBUR

Amburis liikuva Marsi õnnelik aspekt vabaduse ja originaaluse sümboli Uraaniga avab su ees palju uksi või isegi väravaid. Sul võib olla rohkem juhuslikku õnne ning sulle võidakse teha rohkem häid pakkumisi. Siiski ei tohiks sa kiirustada ja peaksid säilitama kaine meele ning hoiduma kahtlase väärtusega ettevõtmistest. Pere- ja lähisuhetes laiemalt peaksid endiselt hoidma selget joont, kuid samas olema ka piisavalt taktitundeline. Ole aus, kuid seda viisakas vormis. Intiimses sfääris võib nädal kujuneda sündmusterohkeks.

***KALJUKITS

Parim nädal asjade lõpetamiseks, vanade vigade parandamiseks, aga ka lihtsalt aja mahavõtmiseks. Üksinduses ja omaette olles võivad sind külastada geniaalsed ideed, kuna su alateadvus on aktiivses loomise faasis. Samas ära aja asju keeruliseks ega mõtle üle (eriti nädala esimeses pooles), vaid lihtsalt usalda oma uitmõtteid ja kirjuta need üles või loe diktofonile. Praktilisel tasandil soosib nädal koduseid uuendusi ja ümberkujundusi – aga sellel peaks olema mingi vaimne sisu või tähendus sinu jaoks.

***VEEVALAJA

Marsi õnnelik trigoonaspekt Veevalaja valitseja Uraaniga mängib sulle kätte mitmeid võimalusi, millest peaksid kinni haarama. Eriti peaksid rohkem tähelepanu pöörama igasugusele infole, millega kokku puutud. Juhuslik infokild võib sind juhatada teema või inimeseni, millest-kellest võib hiljem palju kasu ja abi olla. Parim nädal ka selleks, et liituda mõne uue grupi, klubi või seltsiga. Igasugune meeskonnatöö edeneb kenasti, kuna sinu ja teiste vahel on positiivne sünergia.

***KALAD

Sellel nädalal soosib Marsi asend uusi algatusi ühiskondlikus liinis. Nii oma töös või mõnes muus avalikkusele nähtavas tegevuses on nüüd hea võimalus ohjad enda kätte haarata. Keskendu kõigele uuele, moodsale ja innovatiivsele. Paku välja omi originaalseid lahendusi – need peaksid saama hea vastuvõtu osaliseks. Esmaspäeval ja teisipäeval võivad eelmise nädala mõjud olla veel väga tugevad. Nädala teises pooles võib olla rohkem suhteid ja suhtlemist ärilisel-rahalisel pinnal.