AMBUR

Plats puhtaks! Selline võiks olla nädala hüüdlause sinu jaoks. Nädal annab sulle parima võimaluse vabaneda kõigest sellest, mille aeg on ümber saanud. Käes on aeg teha teadlikke valikuid, mis põhinevad sügavalt läbitunnetatud sisemisele veendumusele. Kui sul on mõni halb harjumus, millest tahad vabaneda — tee sellega algust. Soovi seda sügavalt ja jõuliselt, visualiseeri see protsess oma vaimusilmas. Pead vaid „tahtma“, südamest soovima ja sellesse uskuma.
Seevastu praktilisel tasandil võib ette tulla pingeid ja lahkarvamusi raha ja omandi, millegi omamise või kasutamise pinnalt. Näiteks kui su sõbrants tahab sinult raha või mingit vidinat laenata, siis leia hea põhjendus keeldumiseks.

KALJUKITS

Jätkuvalt on oluline partnerluse liin — paljud suhted, kohtumised ja koosviibimised kujunevad väga värvikateks ja meeldejäävateks. Keegi võib sind jõuliselt oma tegemistesse kaasa haarata või sind kuidagi provotseerida. Kuid endiselt on õhus võimalus, et leiad endale energilise või autoriteetse liitlase, kes sind su ettevõtmistes oluliselt edasi aitab. Aeg on ka igati soodne oluliste koostöölepingute sõlmimiseks ja üldse konkreetse koostöö alustamiseks.
Samas ei maga ka su konkurendid ja püüavad su elu kibedaks teha. Samas moodustab Saturn Suure trigooni — selline Saturni asend on äärmiselt soodne suurt püsivust ja kannatlikkust nõudvate ettevõtmiste alustamiseks ning kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks — seda jällegi eelkõige seoses partnerlusega.

VEEVALAJA

Positiivsel juhul võib nädal kaasa tuua olulise tööalase läbimurde. Töö all tuleb silmas pidada mitte ainult palgatööd, vaid igat tööd, kus pead pingutama ja end distsiplineerima. Võid avastada enda jaoks väga efektiivse süsteemi või meetodi, mille läbi suudad oma tegevuse tunduvalt viljakamaks muuta. Praegu tuleb sulle kasuks konservatiivsus ja traditsioonide austamine — kui hakkad liiga palju eksperimenteerima, võid juba ilmet võtma hakkava projekti tuksi keerata. Võimalik, et sulle antakse see nädal eriti vastutusrikas ülesanne, millega ka kenasti hakkama saad.
Suhete liinis tuleks kolmapäeval ja neljapäeval vältida armukadedust ja oma partneri milleski süüdistamist. Laupäeval on võimalik põnev tutvus või ootamatu kohtumine.

KALAD

Sellel nädalal moodustub eriti võimas Suur Trigoon — mille tippudeks on Kalades liikuv Neptuun, Skorpionis liikuv Saturn ning Vähis liikuva Marsi, Liliti ja Jupiter kolmikühendus. Suure Trigooni moodustavad kogunisti 5 taevasümbolit!
Nädalas on sinu jaoks ääretult võimas loominguline potentsiaal. Seega oleks nüüd kasulik võimalikult palju tegutseda, algatada uusi ettevõtmisi, teha plaane, luua positiivne visioon tulevikust. Unista nüüd julgelt, lase oma Vabal Vaimul lennata!
Ka romantilises plaanis on nädal vägagi paljutõotav — suudad olla korraga nii mänguline ja eksperimenteeriv kui ka sensuaalne ja õrn.