***AMBUR

Kõige olulisemaks võivad nüüd kujuneda sinu suhted mingis rühmas või grupis. Või ka seltskonnas või sõpruskonnas, klubis ja üldse kõikjal, kus on koos suurem hulk inimesi. Nüüd võib sinu ja selle grupi vahel tekkida põnevaid või siis ootamatuid ja veidraid arenguid. Näiteks võivad sõbrad sind millegiga üllatada või eristud ise väga selgelt oma originaalsuse ja isikupäraga mingist seltskonnast.

***KALJUKITS

Kui oled kodune ning sa pole sotsiaalselt eriti aktiivne, siis võib nädal mööduda üsna tavapäraselt. Ent kui omad mingit positsiooni ning sinust sõltub paljude teiste inimeste käekäik või oled lihtsalt ühiskondlikult aktiivne, võib nädal tuua põnevaid, ootamatuid, ent ka pingelisi sündmusi. Sulle võidakse teha ootamatu pakkumine, mis tundub eriti ahvatlev, kuid võib hiljem kaasa tuua sekeldusi. Või siis esitatakse sulle sotsiaalses plaanis mingeid tingimusi või nõudmisi.

***VEEVALAJA

Sellel nädalal peaksid jälgima seda, et sa oma mõtete keerdkäikudesse ära ei eksiks. Selle asemel, et mõelda lihtsatele lahendustele, kipud sa lahenduste asemel hoopis uusi probleeme välja mõtlema. Samas, kui saad end vabamalt tunda ja näiteks mõnele reisile minna, oleks põnev ja eksootiline elamus garanteeritud. Kõik uus ja sulle veel tundmatu valdkond võib väga ootamatult või kummaliselt su ellu tungida — eriti nädala teises pooles. Romantilises liinis vajad praegu midagi erilist — just vaimses mõttes.

***KALAD

Kõik muutuste ja muudatustega seonduv võib nüüd kaasa tuua kas siis ootamatusi või vastupidi — mingi ootamatu või ettenägematu sündmus sunnib sind oma plaane ja kavatsusi muutma. Õhus on palju sellist, mida on sul raske ette näha. Seltskondlikus ja ka romantilises plaanis võivad sündmused kulgeda kas põnevalt ja elevust tekitavalt või siis ebaloogiliselt ja veidralt. Nädalas tuleks välistada võlad-laenud nii raha kui asjade-esemete tasandil.