***AMBUR

Valitseva planeedimustri tõttu tunned end arvatavasti igati energilise ja võimekana. Pealehakkamist on sul liigagi palju, seevastu napib diplomaatiat ja oskust teisi ära kuulata.

Piltlikult öeldes kipud sa sääske tankiga tapma — raiskad mõtlematult oma energiat. Samuti ei suuda sa ära oodata õiget hetke, vaid „astud lavale” hetkel, mil kellegi teise roll veel lõpuni mängimata. Seega püüa vältida hoolimatut „sissesõitmist” teiste tegemistesse. Kui keegi on sinust aeglasem, siis oota teda rahulikult järgi.

Partnerid ongi hetkel need, kes õpetavad sulle kannatlikkust ja oskust jääda rahulikuks võimalike pingeolukordade puhul.

***KALJUKITS

Algaval nädalal mõtled rohkem tulevikule ning püüad paika panna kaugemaid tulevikuplaane. Kuid just nüüd võivad su hinge pugeda kahtlused — kas oled ikka õigel teel? Kas sa mitte ei jälgi liiga palju teiste soovitusi ning oled seetõttu valinud tee, mida su sõbrad ja ühiskond aktsepteerib. Aga sinu tegelikud vajadused? Nimelt võib pühapäeval kulmineeruv Päikese ja Saturni kvadraat panna sind kahtlema valitud tee õigsuses. Või tunned, et valitud tee on küll õige, kuid sul puudub vajalik energia sellel teel püsimiseks. Tunned end kui alpinist vahetult  enne tipu vallutamist, kui hingamine muutub raskeks ja Maa gravitatsioon endast jõuliselt märku annab. Lisaks tekitab pingestatud Marss sinus üsna ebakaljukitseliku soovi eitada kõiki reegleid ja teha seda, mida hing ihaldab. Sul on suur kiusatus oma kohustustele käega lüüa.

***VEEVALAJA

Algavas nädalas annab tooni kiire tempo ja sellest tulenev infouputus . Pead oskama teha õigeid valikuid — millega maksab tegeleda ja millega mitte. Kui võtad kõik info valimatult vastu, vaevled õige pea totaalses ajapuuduses. Ja liikumisel punktist A punkti B varu endale rohkem aega, sest hilinemised on nüüd kerged tekkima. Ja kui tööd on palju, loo enda jaoks mingi süsteem ja ära püüagi kõigega korraga tegeleda — tee asju järgemööda ja ühekaupa!

Uraani ja Marsi lähenev vastasseis toob esile sinu iseloomu tüüpilised küljed ja seda just negatiivse poole pealt — nagu näiteks mässumeelsus ja äärmuslik vajadus olla vaba ja sõltumatu. Aga nii sõltumatu ei maksa küll olla, et sinust enam midagi ei sõltu…

***KALAD

Võid nüüd arutu šhoppamisega oma rahakotile korraliku paugu panna. Sa näed asju-esemeid vales valguses ega taba nende tegelikku olemust, vaid lähtud ainult oma emotsioonist konkreetse eseme suhtes.

Pigem tuleks sule leida endale sellist tegevust, mis haaraks sind jäägitult kaasa ja kus saaksid kõik oma jõuvarud mängu panna. Oleks väga tervislik end süütul viisil välja elada — sest vastasel korral võid ligi tõmmata nii traumasid kui ka konflikte teiste inimestega.

Ka võid selle nädala jooksul oma võimeid ja võimalusi üle hinnata ning olla põhjendamatult enesekeskne. Samas annab see sulle vajaliku enesekindluse raskuste ületamiseks ja uute sihtide püstitamiseks.

Kuna sinus on palju aktiivset energiat, tõmbad ligi ka energilisi ja mehelikke mehi.