***AMBUR

Amburis liikuv Merkuur teeb rohkelt aspekte eri planeetidega. Seega on sul palju valikuvõimalusi, millises suunas oma saatus pöörata. Võimalik, et see võimaluste rohkus ajab sind isegi närvi, kuna sa ei suuda ära otsustada, millises suunas edasi liikuda. Kui sul on raske otsustada, siis pea kindlasti sõbra või veelgi parem — asjatundjaga nõu.

Suhete plaanis on nüüd oluline just vaimne ja intellektuaalne moment — ka armastuses vajad sa praegu kire tekitamiseks just verbaalset ja sõnalist stiimulit, ühiseid arutelusid, isegi vaidlusi. Ehk siis enne voodisse maandumist pead veenduma, kas su partner saab asjadest samamoodi aru nagu sinagi…:)

***KALJUKITS

Tõeliselt suurepärane nädal selleks, et jätta endast hea mulje sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis. Sa suudad nüüd ühendada oma naiselikkuse asjaliku ametlikkusega — mõjud soliidselt, aga samas soojalt ja usaldust äratavalt. Seega on parim aeg selleks, et nii oma bossile või mõnele teisele autoriteedile mõju avaldada. Töövestlused ja muud tööga seotud kohtumised peaksid sinu jaoks igati soodsalt lõppema.

Ka suudad sellel nädalal leida võimalusi oma argirutiini loomingulisemaks muutmisel, samuti või leida uusi sissetulekuallikaid või tehakse sulle mõni soodne pakkumine.

Ka romantiline liin on soodsad seisus — eriti just vanad ja juba väljakujunenud suhted.

Liikluses ja muudes kiiret reaktsiooni nõudvates ettevõtmistes tasuks aga ettevaatlik olla.

***VEEVALAJA

Merkuuri ja Uraani trigoon toob esile sinu parimad omadused nagu originaalsus, leidlikkus, sõltumatus ja eelarvamuste puudumine. Nädal sobib suurepäraselt selleks, et leida lahendus mõnele keerulisele probleemile, murda välja rutiinist ja eriti vaimsest seisakust, teha midagi täiesti uutmoodi ja koos uute inimestega.

Veenuse ja Jupiteri trigoon seevastu soosib jälle eksootikat ja erootikat, nii neid mõlemaid eraldi kui ka omavahelises sünteesis. Kerge on kokku viia armastust ja seltskondlikku populaarsust ning uusi teadmisi/reisimist ning vaimset avardumist.

Asi, mida peaksid vältima, on sõprade-sõbrannade mõjul mingite riskide võtmine või kahtlaste afääridega kaasaminemine.

***KALAD

Nädala esimeses osas on nädal veel eelmise nädala nägu — õhus on mingit erilist intensiivsust, kirgi, rahutust ja ettenägematuid olukordi. Lisaks muudab Merkuuri ja Neptuuni pikalt kestev (ca 18. novembrini) kvadraat sind äärmiselt tundeliseks ja kõikjal märke ja sümboleid märkavaks. Kuni selleni välja, et sinuga „hakkavad rääkima” isegi maas vedelevad kilekotid ja banaanikoored, pilvede mustritest rääkimata.

Reedel ja laupäeval oled eriti poeetilises ja sinisilmses meeleolus ning kõnnid ringi nagu unenäos. Ole neil päevil pidutsedes ettevaatlik, kuna võid kergesti enda üle kontrolli kaotada.

Kuid nädal sobib suurepäraselt kodu kaunistamiseks — nii pisiremondiks kui ka kunsti või lihtsalt ilusate asjade hankimiseks.