***AMBUR

Sellel nädalal püüa kindlasti vältida negatiivseid mõtteid — Merkuuri ja Liliti opositsioon võimendab nii hirme ja kartusi kui ka soove ja lootusi. Sa võid kõikuda ekstaasi ja depressiooni vahel, olla kord põrgus ja siis jälle paradiisis. Sinu mõtetel ja mälupiltidel on nüüd suur vägi ja energia sees — seega visualiseeri vaimusilmas ikka positiivseid asju! Enne reedest „Maailmalõppu” püüa omas maailmas kõik poolikud tööd ära lõpetada — ära võta lõpetamata asju ja „lahtisi otsi” uude ajastusse kaasa! Ja kui füüsilisel tasandil polegi võimalik asju ajapuudusel lõpetada, loo vähemalt selgus ja puhtus oma hinges ja mõtetes! Loo võimalikult neutraalne hoiak kõikide asjade ja suhete suhtes, ole eelkõige salliv — sa ei jõua kogu maailma armastada ja roosamanna ning südamekeste sisse ära uppuda, küll aga on su võimuses olla lihtsalt salliv ja mõistev.



***KALJUKITS

„Maailmalõpunädal” tekitab ka sinus sügavaid vibratsioone ja paneb mõtlema reaalsuse olemuse ja elu püsiväärtuste üle. Kui sul on võimalik omaette olla ja vaikuses rahulikult mediteerida, võid saada vägeva nägemuse või lihtsalt kirka visiooni osaliseks. Kui oled aga sunnitud palju suhtlema ja veel kiirustavas tempos, võid teha vigu, kaotada asju-esemeid, unustada kohtumisi. Seega ürita hoida aeglasemat tempot ja ära võta enda peale mingeid lisakohustusi. Ja ole uhke fakti üle, et just 2012 aasta Päikese sisenemist Kaljukitse loetakse „uue ajastu alguseks”. Suur hetk saabub reedel, 21. detsembril kell 13:11:56. Ürita siis sellel hetkel olla positiivsel lainel ja mõtle ilusaid ja helgeid mõtteid uutest aegadest, mis varsti tulekul.


***VEEVALAJA

Hirmud ja lootused, soovid ja ootused — need märksõnad kerkivad üles eeskätt kaugema tuleviku võtmes. Sa justkui kardaksid rongist maha jääda või sattuda sootuks valele rongile. Sulle tundub, et kohe-kohe tuleb see risttee, kus pead välkkiirelt valima õige suuna. Sa toetud liiga palju kainele mõistusele ega usalda oma sisemist intuitsiooni. Sa lähed kergesti krampi ja kaotad sellega võime asju linnulennult näha. Aga just praegu, väga võimsate vibratsioonide aegu, pead jääma sisemiselt rahulikuks ja kõigutamatuks.

Teisel tasandil võivad jätkuvalt olla keerulised sinu suhted oma sõbrannadega — sind ei rahulda see pealiskaudsus ja mittemidagiütlev vadistamine — praegu tahaksid sa nende suust kuulda sügavat tõde, midagi täiesti erilist…



***KALAD

Nüüd on oluline ja tähtis kõik see, mis esitab sulle uusi väljakutseid just vaimses-intellektuaalses plaanis. Võimalik, et pead käigupealt midagi juurde õppima või täiendama oma seniseid oskusi. Kusjuures sulle võib tunduda, et sa ei ole tasemel ning see omakorda võib sinus vallandada kerge paanikahoo.

Teine võimalus on see, et sa satudki vastakuti väga keerulise probleemiga, mis ajab ka sinu sõbrad kimbatusse.

Armuasjades oled küll kirglik ja tuline, kuid seda enam on sul oht sattuda mõnevõrra lõksutaolisse olukorda. Meelitused ja komplimendid, mis sulle nüüd osaks saava, kipuvad olema võltsid ja kantud varjatud omakasust.