***AMBUR

Päikese ja Jupiteri ühenduse ning Jupiteri ja Uraani poolkvadraadi tõttu tõstab sinus pead edevus ja soov olla iga hinna eest tähelepanu keskpunktis. Sa ei suuda leppida mingi teisejärgulise rolliga ja tahad justkui Kuningannana pööblile kõrgelt poodiumilt lehvitada. Ka on sind nüüd üsna kerge lõksu meelitada, kuna su edevus ja tähelepanuvajadus röövib sinult viimasedki valvsuse ja ettevaatuse riismed. Komplimendid on selleks söödaks, millega sind kergesti „konksu” otsa saab…:).

Kuid positiivsel juhul suudad nüüd oma igapäevastes tööasjades olulise läbimurde saavutada. Oled võimeline suuremaks süvenemiseks kui tavaliselt. Samas võib suhe bossi või mõne muu autoriteediga tuua kaasa ootamatusi.

***KALJUKITS

Algav nädal tekitab sinus täieliku elektrijänese tunde! Kui akud on täis, pole hullu midagi. Ent tühjade patareidega on selle nädala väljakutsetega raske toime tulla. Niisiis hoolitse selle eest, et sul ikka energiat jätkuks. Parim viis end vormis hoida on romantika ja seks ning ka enese ümbritsemine ilusate asjadega. Samuti võiksid külastada kunstinäitust, osta kauneid aksessuaare, samuti tervendava väega kristalle.

Vaatamata väsitavast tempost suudad sa nädalaga palju korda saata kuna Sõnnis ehk Kaljukitse loovuse, mängulisuse ja elurõõmu märgis on Päikese, Liliti ja Jupiteri ühendus. See stellium muudab sind äärmiselt loovaks, produktiivseks ja viljakaks igal tasandil — loomulikult ka armuasjus!

***VEEVALAJA

Marsi ja Uraani kvinkunks äratab sinus ellu mässaja ja revolutsionääri — sa teed kõike täpselt nii, nagu ise heaks arvad ega hooli põrmugi mingist ühiskondlikust arvamusest või kirjutamata seadustest. Su mõtted on julged ja lennukad, isegi pöörased — ja see pole sugugi paha kui on vaja välja murda surnud punktist. Samas võib see lennukus näiteks liikluses liiga suureks kiiruseks ja riskijulguseks paisuda, mis võib põhjustada ohtlikke olukordi.

Samas on su kaitseingel või Kõrgem Mina endiselt su elu üle valvamas — oska lihtsalt kuulata vaikust ja usalda Elu kulgu.

Maisel tasandil on nädal väga soodne tegelemaks Maa-energiatega — puude, taimede, lilledega. Pista näpp mulda ja ammuta maast kevadist energiat!

***KALAD

Nädalas on palju sebimist, infokilde siit ja sealt, juhuslikke kohtumisi ja ootamatuid külaskäike. Nädal sobib vajalike kirjade kirjutamiseks, info hankimiseks ja analüüsimiseks.

Seega võid olla liiga mõistuspärane — suhtled nüüd rohkem pea kui südamega, usaldad oma mõtteid rohkem kui oma tundeid. Sinus on piisavalt palju kainet mõistust, et mitte lasta end kellelgi osaval võrgutajal ära rääkida. Kuid romantilistel hetkedel võib mõistus su sensuaalsust ja kirglikkust pärssida.

Kuid su sõnadel on sel nädalal eriti suur mõjujõud — suudad kergesti ka musta valgeks rääkida. Samas on oht, et sõnad hakkavad oma elu elama ja jätavad su tunded nälga.

Veenuse soodne asend soosib meeldivaid ja harmoonilisi koduseid suhteid. Sobiv nädal ka uue mööbli ostmiseks või lihtsalt mööbli ümberpaigutamiseks.