***AMBUR

Nädal soosib muutusi, jõulisi läbimurdeid, kardinaalseid ja kindlameelseid samme tulevikku nimel. Kui aga oled vajalike muutuste tegemist senini edasi lükanud, siis võib nädal olla üsna dramaatiline ja tekitada sinus tunde, et kõik laguneb kohe laiali. Pead ausalt endale näkku vaatama ja oma võimalikke probleeme endale selgelt teadvustama. Millegi eitus ja vältimine ei ole kindlasti praegu õige taktika.

***KALJUKITS

Uuel nädalal on sinu vastas olevad jõud tugevad ja sunnivad sind tegema mingeid kindlaid valikuid. Isegi kui sul puudub soov teiste asjadesse sekkuda, tiritakse sind ikka mingisse seltskonda, kus pead kas olema nende poolt või nende vastu. Seda siiski rohkem ametlikul ja ühiskondlikul, mitte niivõrd isiklikus plaanis. Veenuse asend lubab aga prognoosida põnevaid kohtumisi ja erutavaid tutvusi. Keegi võib sulle ka üllatuse valmistada.

***VEEVALAJA

Veenuse kvadraat Veevalaja valitseja Uraaniga toob algavasse nädalasse uusi tuuli, mis võivad isegi tormiks paisuda. Otsid vaheldust ja lood suhteid (või kohtud juhuslikult) veidrate või ebatavaliste tüüpidega. Samas on Päikese ja Merkuuri asend selline, mis nõuab sinult täpsust, kohusetunnet ja ka viisakat käitumist eriti just igapäevatöö ja muude kohustustega seoses. Parim nädal tööga seotud muudatuste tegemiseks ja vanade vigade parandamiseks.

***KALAD

Nädalas on palju kirge ja intensiivust, mis võib olla kohati väsitav, kuid siiski uudsust ja vaheldust pakkuv. Võimalik, et oled erilises riskimise ja elunautimise meeleolus, mistõttu sul on raske endale midagi keelata. Võid sattuda mingisse seiklusse või afääri, aga võid end lihtsalt vabalt, elurõõmsalt ja mõnusalt tunda. Su energiatase on kõvasti üle keskmise. Mõõdukas risk võib enda õigustada, kuid siin on ka liialdused kerged tulema.