AMBUR

Amburis liikuv Veenus teeb teisipäeval opositsiooni Lilitiga. Kui omad selleks kalduvusi, võib nüüd sinus ellu ärgata sisemine kurtisaan, võrgutaja ja ahvatleja. Sind võivad erutada „keelatud“ seksuaalsed fantaasiad ja patused mõttekäigud. Ohutum olekski kõik see vaimus välja elada ja mitte tegudeni jõuda. Samas ei maksa unustada, et iga mõte, soov või taotlus loob varem või hiljem ka materiaalse reaalsuse! Seega ära mõtle ega unista mitte millestki sellisest, mida sa ei soovi oma elus ka päriselt näha. Halval juhul võid nüüd luua suhte, millest on raske hiljem puhtalt välja tulla.
Teine valdkond, kus peaksid olema äärmiselt hoolikas ja säilitama kaine mõistuse, on rahade või mingite muude varadega riskimine. Kui oled mängusõltlane, siis erilist ettevaatust!

KALJUKITS

Kuigi kestavad pikad pühad ja puhkepäevad, tunned enda sees ja enda ümber üsna tugevat vibratsiooni, mis tekitab põneva, kuid ka rahutu ja veidi närvilise meeleolu. Sul on tunne, et mitte millegi peale ei saa kindel olla ja et kõike võib juhtuda. Kuulad ja vaatad ärevusega uudiseid, mis ei pruugi olla rahu sisendavad.
Suhete osas on seis korraga nii intrigeeriv ja erutav, kui ka veidi ohtlik  — selles mõttes, et võid luua suhte, mis alguses tundub olevat igati tore ja huvitav, kuid hiljem selguvad asjaolud, mis ei pruugi olla meeldivad. Kõige lihtsam variant on aga see, et suhetes või ühes konkreetses suhtes tekivad lihtsalt arusaamatused ja möödarääkimised.

VEEVALAJA

Kolmapäevane Päikese ja Uraani kvadraat tekitab su elumerel kõrgeid laineid ja välistatud ei ole ka üks korralik torm. Õhus on ärevust, rahutust, millegi erilise ootust. Sa ei suuda end sundida tegema rutiinset tööd — pead nüüd palju ringi liikuma, muljeid koguma ja end füüsilise tööga maha rahustama. Kuna Päike sümboliseerib Meest, võid nüüd kokku trehvata sellise mehega, kes käitub mässumeelselt, veidralt või lausa provokatiivselt. Ja kuna Päike on Kaljukitses ehk Veevalaja 12. solaarmajas, võib see omakorda olla seotud mingite saladuste ja intriigidega, vale ja valetamisega. Kuid positiivsel juhul võib kohatud mees osutuda väga huvitavaks ja värvikaks, lausa erakordseks isiksuseks, kes sind tõeliselt lummab — võimalik, et isegi hüpnotiseerib!

KALAD

Sa ei tunne end nagu kala vees — õhus on midagi, mis sind häirib. Tegelikult on see lihtsalt „uue ajastu vaim“, mis üritab sinuga kontakti võtta… Lõdvestu ja ürita olla loomulik, lase endast kõik tunded ja uitmõtted läbi, ära jää neisse kinni! Kui oled loomeinimene, tuleb sulle arvatavasti Vaim peale ja sa suudad olla oma loomekujundites äärmiselt fantaasiaküllane.
Teisel tasandil võib mõni su sõbranna või ka sõber su abi või nõuannet vajada. Või tekib sinu ja mõne su sõbranna vahel mingi veider või kummaline olukord, mis võib teid mõlemaid segadusse ajada. Kindlasti ei tohiks praegu sõbrannadele raha ega ka mingit vidinat laenata — selle tagastamine võib osutuda keeruliseks.