*** AMBUR
Marsi kvadraat Amburi valitseja Jupiteriga võib muuta sind joviaalseks ja end teistele liialt pealesuruvaks. Püüad vägisi oma sõbrannadele selgeks teha, kuidas ikka õigesti elada. Samas soosib see aspekt muudatuste tegemist, millegi parandamist või uuendamist. Veenuse asend lubab meeldivaid arenguid töises sfääris või siis üldse erinevate kohustustega seoses. Jaaniõhtul ei tohiks sul kaaslastest puudust tulla.

*** KALJUKITS
Jaaninädal toob mõnusa tuulepuhangu su romantikamerele! Võimalik, et kohtadki Teda, kes suudab täita su ammused unistused. Aga kui oled juba pikaajalises suhtes, siis toob nädal teie suhetesse uut värskust ja positiivset tundlikkust. Nädal on igati soodne selleks, et koos oma partneriga midagi põnevat ja erutavat ette võtta — minge kuhugi, kus te pole varem käinud või tehke koos midagi pöörast!

*** VEEVALAJA
Nädala esimeses pooles avab Päikese-Uraani sekstiil sulle ehk nii mõnegi ukse või lausa värava. Võimalik, et tuled hea idee peale, mis aitab sul üle saada surnud punktist. Nädal tervikuna soosib kodust elu, peresuhteid. Kui sinu ja pereliikmete vahel on olnud pingeid, siis nüüd on võimalik asja parandada. Samuti võiksid oma koju kutsuda külalisi või tegeleda kodu kaunistamisega.

*** KALAD
Marsi ja Neptuuni trigoon toob esile eelkõige sinu positiivsemad omadused — nagu kaastundlikkus, hoolivus, võime tajuda tervikut ning näha kõike mitmeplaaniliselt. Kui su tervis pole hetkel mitte kõige parem, siis mine loodusesse, eriti mõne veekogu äärde. Sealt saad juurde uut energiat. Kuid seejuures väldi kindlasti liigset päikest — ülemäärane kuumus mõjub praegu eriti kahjulikult.