KALJUKITS
Marsi ja Pluuto ühendus (täpne seis teisipäeval, kuid mõju kestab ca 6. detsembrini) Kaljukitses võib sinus tekitada tunde, justkui oleks gaas põhjas ja samas ka pidur peal. See tähendab seda, et sinus on hetkel meeletu energia, mis vajaks vabastamist, kuid mingil põhjusel sa hoiad end tagasi. See kõik võib tekitada väga suure sisemise pinge, mis võib põhjustada traumasid ja vigastusi. Seega erilist ettevaatust ümberkäimisel tule, terariistade, gaasi, keemiliste ja söövitavate ainetega. Ka võib ette tulla probleeme kodutehnika, elektri ja elektrooniliste vidinatega. Suhete liinis soosivad võnked pigem sõprust kui armastust. Suhted ei taha eriti vedu võtta, aga kui ikkagi tekivad, saavad need olema püsivad.

VEEVALAJA
Päikese ja Uraani trigoon annab sulle suurema tegevusvabaduse ja seda eriti mõnes suuremas rühmas või kollektiivis. Sa oled nüüd suurepärane meeskonnamängija — sa annad ja saad võrdselt, ühises katlas on mõnus toimetada. Kui aga sul rühmatöö võimalus puudub ja pead oma mõtetega üksi olema, võid tunda suurt sisemist pinget, rahutust ja ärevust. Mitmesugused hirmud, sundmõtted või kinnisideed kerkivad su alateadvusest esile ja võivad sind kummaliselt käituma panna. Kui sul selline tunne tekib, võta asja rahulikult ja püüa lõdvestuda. Ebamäärane rahutus ja sisepinge on seda suurem, mida rohkem sa oled oma tundeid/probleeme eiranud ja endas maha surunud. Nüüd võib tekkida olukord, kus sa pead endale ausalt otsa vaatama ja tõde tunnistama.

KALAD
Päikese-Kuu telg teeb päikesevarjutuse hetkel veel nõrka kvadraati Neptuunile. Seega võib nädal mõjuda sinu jaoks üsna väsitavalt — eriti annab tunda töö ja kodu konflikt. Kuuvarjutus Kaksikutes, mis Kalade jaoks on kõige koduga seonduva märk, võib koduses ja perekondlikus elus liigseid tundepurskeid ja ülitundlikkust tekitada. Kipud sääsest elevanti tegema ja igas põõsas tonti nägema. Marsi-Pluuto ühenduse tõttu võivad pingestuda ka sinu suhted mingi rühma, grupi, seltsi või parteiga. Tunned grupis olles survet ja mõjutamist, võimuvõitlust, manipulatsioone, süütunnetega mängimist jne. Või lihtsalt tunned, et grupp piirab su vabadust ise midagi otsustada.