AMBUR

Esile võib kerkida vastuolu mineviku ja tuleviku vahel — su mõtted võivad olla minevikus, samas nõuab reaalne elu keskendumist tulevikule. Võimalik, et mingi vana mõttemuster ei lase sind lahti ja takistab sul näiteks tulevikuplaane tegemast. Teisel tasandil võib välja lüüa ka vastuolu kodu ja töö, peresuhete ja ühiskondlike suhete vahel. Tööl ja muudes ühiskondlikes suhetes peaksid nüüd olema valvas — paljud su ettevõtmised on jõudnud faasi, kus su konkurendid üritavad midagi ette võtta. Igaks juhuks tasuks oma plaanid ja kavandatavad projektid enda teada jätta, sest keegi võibneid „saboteerida“.
Veenuse asend lubab aga häid võimalusi sisukalt aega veeta ning lihtsalt elu nautida. Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval tasuks suhete loomisega ettevaatlik olla.

KALJUKITS

Nüüd on võimalik vaimne läbimurre, probleemi seljatamine. Kui oled teinud piisavalt ettevalmistusi, siis nüüd saabub lahendus. Aga kui oled püüdnud kergelt läbi ajada ega pole piisavalt vaeva näinud, lähevad asjad veelgi keerulisemaks. Su mõtlemises on praegu võrdselt nii fantaasiat kui ka loogikat, mis tagab tasakaalustatud lähenemise probleemile. Samas võib nädal tuua ka vaidlusi, teravat keelt, solvanguid ja lahmivat kriitikat.Reisile minek pole hea mõte, samuti võivad suhted välismaal või netis tuua kaasa konflikte. Pingeline nädal nii õpetajatele kui õpilastele. Nädalalõpp soosib aga vaimse sisuga meelelahutust ning laiemalt ka meeldivaid suhteid lähiümbrusega.

VEEVALAJA

Raha, asjad, esemed, omand, omamine, ostmine,võlad-laenud, ühisomand, kasutamine, kasu, väärtuslikkus, väärtused. Need on märksõnad, mis võivad algavas nädalal rohkem esile tulla. Võimaluse korraltuleks nüüd vältida võlgu võtmist ja laenu andmist — nii raha kui ka esemete-asjade näol. Kuid selline rõhutatud asjade maailmale keskendumine on hetkel tingitud sinu hirmust muutuste ees — alateadlikult kardad, et sul puudub maailma ja selles leiduvate asjade üle kontroll. Ehk seepärast tahadki osta ja omada– see annaks justkui kindlustunnet. Sulle ei meeldi hetkel keerulised teooriadega inimsuhted — asjade lihtne maailm võlub oma konkreetsuse ja selgepiirilisusega.

KALAD

Nädala esimesel poolel mõjutab sind veel Päikeseja Neptuuni ühendus. See aspekt võimendab nii unistusi kui ka hirme ja panebsulle ette kas siis roosad või mustad prillid. Ka ise võid teistele jätta valevõi võltsi mulje. Kalades liikuv Merkuur teeb neljapäeval (mõju läbi nädala) opositsiooni Neitsis (sinu partnerluse ja suhete märgis) liikuva Marsiga. Niisiis on sinu vastas tugevad ja maskuliinsed Marsi energiad. Seevõib tähendada kirglikku suhet mõne meheliku mehega, ent võib tähendada kajõulist ja pealetükkivat partnerlust üldisemas mõttes. Tugevat konkurentsi ja avalikku vastasseisu kogevad eriti need, kelle töö ja tegevus on ühiskonnas avalik ja nähtav. Samas võib pinget, survet ja üksteisele „pindakäimist“ esineda ka perekondlikes suhetes — eriti just meessoost lähedastega.