***AMBUR

Veenuse jätkuv ühendus Amburi valitseja Jupiteriga avab su ees nii mõnegi ukse või koguni suurema värava. Aga sa pead tegutsema, mitte vaid õnne ja juhuse peale lootma. Võimalik, et põed „laiskus kontides” haigust ega viitsi eriti liigutada. Nädala probleemiks võivad olla erimeelsused ja pinged kollektiivses meeskonnatöös. Sinu ja mingi grupi vahel löövad välja erinevad pinged. Kuid aeg soosib radikaalsete muudatuste tegemist.

***KALJUKITS

Algav nädal võib kujuneda pingeliseks ühiskondlikus liinis. Sinu sotsiaalne tegevus võib kohata vastuseisu, konkurendid ja rivaalid võivad sulle kaikaid kodaratesse loopida. Alternatiiv sellele on olukord, kus su tööalane või muu ühiskondlik tegevus jõuab mingisse kriitilisse või lihtsalt olulisse faasi, kus toimub mingi murrang või muutus. Võid kogeda nii läbimurret kui ka läbikukkumist. Endiselt on väga heas seisus sinu suhted erinevate rühmade ja gruppidega — edu meeskonnatöös.

***VEEVALAJA

Taevased seisud soosivad endiselt sinu ühiskondlikke ettevõtmisi. Kergem on leida vajalikke inimesi, samuti hakkavad su tegemised rohkem silma ja tõmbavad enda peale positiivset tähelepanu. Kuid nädala pingeallikaks võib olla kõik, mis seondub välismaa, reisimise, juriidiliste toimingute, ka õppimise ja haridusega. Võid sattuda erinevate tõekspidamiste ja maailmavaadete võitlustandri keskmesse. Püüa jääda neutraalseks, ära lase end ühte või teise leeri kiskuda!

***KALAD

Jätkuvalt on soositud kõik eksootiline ja kodukauge — reisid nii reaalselt kui ka filmide ja raamatute kaudu, intellektuaalsed meelelahutused, tutvumine uute teemade ja valdkondadega. Uus mõju nädalas on Marsi asend, mis võib tekitada pingeid ja hõõrumist seal, kus juba ennem on probleeme esinenud. Järele võib anda keti kõige nõrgem lüli. Veenuse-Neptuuni harmooniline aspekt lubab aga prognoosida hingestatud romantikat, milles võib olla ka paras annus salapära.