***AMBUR

Kiire nädal nii heas kui halvas tähenduses. Palju on sebimist, juhuslikke, kuid tähenduslikke kohtumisi, erinevat infot eri tasanditelt. Rohkem on vaja ka ajusid ragistada — olgu selleks siis raske vaimne töö või mingite sündmuste või inimsuhete analüüsimine. Ühest küljest liigub su mõte lausa valguse kiirusel, teisalt võid nüüd kokku puutuda probleemiga, mis tundub olevat lootusetult keeruline ja arusaamatu. Paljud suhted või olukorrad on muutuste faasis ja sul on tunne, et need muutused ei saa kerged olema.



***KALJUKITS

Merkuuri ja Saturni kvadraataspekt võib sind just materiaalsetes küsimustes mõnevõrra murelikuks muuta — näed asju hullemas valguses, kui need tegelikult on. Võimalik, et elu praktiline pool nõuab nüüd muutusi ja senitehtud plaanidesse korrektiivide tegemist. Kuid Saturni mõjul hoiad sa end tagasi ning kardad vajalike muudatuste tegemist. Ürita asjadele vaadata eelarvamusteta ja sa näed, et kõik asetub kenasti õigetele kohtadele. Samas annab Päikese-Saturni trigoon sulle suurepärase keskendusvõime ja hea rutiinitaluvuse.



***VEEVALAJA

Nädal sobib hästi väga konkreetseteks ja selgepiirilisteks asjadeks — samuti ka poolikute tööde lõpetamiseks ning asjade lihvimiseks ja viimistlemiseks. Sa ei tohiks nüüd end mitte mingil juhul killustada, vaid keskenduma vaid kõige olulisemale. Nädal sobib kõigeks selleks, millega oled juba pikka aega tuttav ja mis on sulle juba harjumuspäraseks saanud. Uusi asju ja valdkondi ära praegu ette võta — kindlusta ja tugevda kõike seda, mida pead enda jaoks oluliseks.



***KALAD

Merkuur kvadraat Saturniga võtab sul hoogu tublisti maha. Seetõttu võid algaval nädalal tunda paljudes olukordades ja ka suhetes tugevat pidurdatust ja frustratsiooni. Sul võib tekkida peaga vastu seina jooksmise tunne. Pessimism. Enese alahindamine. Selle kõige vastu aitab kõige paremini igasugune loominguline tegevus — ja seda soovitavalt omaette olles, üksinduse tingimustes. Nüüd on õige hetk aeg korraks maha võtta ja oma alateadvuse seltsis aega veeta… Luuleta, maali, unista!