***AMBUR

Mida kõrgem on sinu ühiskondlik positsioon, seda pingelisem on saabuv nädal. Samuti koged tavalisest suuremat stressi juhul, kui sul on parajasti käsil sinu jaoks olulised asjad ja ettevõtmised — siis võib juhtuda, et avastad oma plaanides vea, mis sunnib sind käigu pealt ümber orienteeruma. Jätkuvalt on edu saladuseks keskendumine vaid kõige olulisemale ja loobumine saja asjaga korraga tegelemisest.

***KALJUKITS

Millesse sa usud ja milline on sinu tegelik maailmavaade? On sul kindel arusaamine maailma asjadest, või oled selles osas tuulelipp? Selle nädala päikesevarjutus võib sul korraks maailmapildi kõikuma lüüa — võid hakata uskuma asjadesse, mis on tegelikult kollektiivse massipsühhoosi tulemus, mitte sinu enda arusaam. Seega võid võõraid ideid ja uskumusi endasse imeda kui käsn…

***VEEVALAJA

Nädala peateemaks võiksid olla muutused — kas siis muutustega kiirustamine ja nende ülemäärane forsseerimine või siis vastupidi — muutustele vastuseismine, soov iga hinna eest säilitada „status quo”. Teises võtmes võivad fookusesse tõusta olukorrad, kus tuleb teha vigade parandust, parandada, uuendada. Nädal võib muuta keeruliseks kõik, mis seondub võlgade-laenude, kollektiivse omandiga — eriti siis, kui see omakorda seostub meekonnatöö ja grupiviisilise tegevusega.

***KALAD

Neljapäevane päikesevarjutus esitab väljakutse eelkõige just partnerlusele. Kui sul on kellegagi juba pikka aega kana kitkuda, siis nüüd võib asi jälle päevakorda tõusta. Samas — varjutus võib varjutada su selget pilku — võid kergesti oma partneri suhtes vale otsuse langetada. Kui sulle tundub, et sa ei saa oma partnerist aru, siis ära häbene üle küsida ja asjad omavahel selgeks rääkida.