***AMBUR

Muutuste ja muudatuste teema on ikka veel päevakorral — seda eriti nädala esimeses pooles. Ülepeakaela midagi muuta ei tohiks — kõik tuleks hoolikalt läbi kaaluda. Teisel tasandil toob nädal esile asjaolusid, mis panevad sind asjadele teise pilguga vaatama. Mõni vana asi võib hakata paistma sootuks uues valguses. Ka soosib nädal kõike reisimise ja õpingutega seonduvat.

***KALJUKITS

Eriti just nädala esimeses pooles võivad sinu suhtes oma partneritega olla kas ettearvamatud või lihtsalt veidrad. Keegi võib teha kas kummalise ettepaneku või sind kuidagi šokeerida. Samas sobib nädala esimene pool suurepäraselt suuremate muudatuste planeerimiseks või ka läbiviimiseks — kuid sel juhul peab kõik olema korralikult läbimõeldud. Romantilises plaanis võib rutiin tunduda eriti häiriv.

***VEEVALAJA

Nädala esimeses pooles mõjub jätkuvalt Marsi-Uraani kvadraat. Võid olla rahutus ja mässumeelses meeleolus, mistõttu sul on raske nõustuda kellegi poolt sulle antud ülesannetega. Ka su tervislik olukord võib olla muutlik või tuleb terviseteemasse sisse mingi ootamatu moment. Samas võid nädala esimeses pooles luua ka mõne eriti olulise ja kasuliku suhte — eriti just tööalases plaanis.

***KALAD

Jätkuvalt võid tunda vajadust lubada endale kõike seda, mida hing ihaldab. Sul on raske endale midagi keelata, mistõttu võid end leida üsna pikantsest olukorrast. Teisel tasandil toob nädal fookusesse töö ja tervise teemad. Võimalik, et pead oma töös või muus argipäevalises tegevuses midagi ümber korraldama. Ka pead nüüd hoidma oma tervist — sööma-jooma vähem ja rohkem magama.