***AMBUR

Amburis liikuv Marss on nõrgas pingeaspektis mässumeelse ja ekstsentrilise Uraaniga. Seega on oodata rahutut ja ehk ka mõnevõrra ebatavalist nädalat, kus paljud asjad ei lähe nii, nagu algselt planeerisid. Võimalik, et tahad nüüd maksimaalselt kasutada oma vabadust, mistõttu mõte töötegemisest vallandab sinus paanikahoo. Samas valitseb just praegu sinu tööasjade „lahtris” väga võimalusterohke seis. Nädala mõjud soosivad ka kõike tervisega seonduvat.

***KALJUKITS

Tulemas on nädal, mil su energiatase ja elujõud peaks olema kõvasti üle keskmise. Isegi kui sind tabab mõni ebameeldivus, oled suuteline kiiresti taastuma nii füüsilisel kui hingelisel tasandil. Siiski võib liiga kiire tempo ja ülemäärane suhtlemine sind närviliseks muuta, mistõttu oleks kasulik hoida rahulikumat tempot. Avalikes kohtades hoia oma vidinatel silm peal. Romantiline liin võib minna kuumaks!

***VEEVALAJA

Marsi ja Veevalaja valitseja Uraani poolteistkvadraat võib esile tuua sinu mässumeelsuse ja soovi olla vaba ja sõltumatu. Pinged võivad tekkida siis, kui sa pead mingis grupis meeskonnatööd tegema — sel juhul kipud liiga palju soleerima ning teiste huvidega mitte arvestama. Sulle tundub, et teised grupiliikmed piiravad su vabadust. Kuid nädal soosib kõike, mis seotud kodu, pere, lähisuhetega. Loodus ja Maa annavad sulle nüüd tohutult energiat!

***KALAD

Ühiskondlikus liinis võib algav nädal kujuneda üsna närviliseks, kuna paljud su ettevõtmised võivad kulgeda sootuks teisiti, kui algselt planeerisid. Su konkurendid ja oponendid võivad sind millegiga tõsiselt üllatada või sind kuidagi provotseerida. Samas oled sa ka ise nüüd suuteline läbimurret üritama või mõnest takistusest kiiresti vabanema. Kõige selle juures peaksid jälgima, et sa koos pesuveega ka last välja ei viskaks.