***AMBUR
Suurepärane nädal neile Amburitele, kes saavad nautida eksootikat, võõraid maid, reisimist jne. Samas võib Merkuuri, Päikese ja Jupiteri ühendus panna sind kõigega liialdama ja oma võimeid ning võimalusi üle hindama. Samuti võid võtta rumalaid riske ning sattuda mitmesugustesse afääridesse. Kuid romantilises ja erootilises plaanis võib nädal tõeliselt rajuks ja metsikuks kujuneda.

***KALJUKITS
Üsna hea nädal muudatuste tegemiseks või vähemalt nende kavandamiseks. Paned asju sügavamalt tähele ja näed seoseid ja võimalusi seal, kus sa seda tavaliselt ei näe. Kuid suhete ja seltskondliku elu osas võivad tekkida mitmed pingeolukorrad. Oled kas ise oma partneri suhtes kahtlustav ja armukade või on seda sinu partner. Nädal ei sobi siduvate lepingute sõlmimiseks ega ka mingite lubaduste andmiseks.

***VEEVALAJA
Nädal võib kaasa tuua palju erinevaid või siis ootamatuid ja tavatuid suhteid. Mida liikuvam ja suhtlevam oled, seda suuremaid üllatusi nädal võib pakkuda. Tervise tasandil peaksid nüüd piiri pidama magusaga ja ka joovastavate jookidega. Töö ja karjääriga seoses võib ette tulla tugevat konkurentsi ja isegi otsest vastutöötamist. Intiimses plaanis meeldiks sulle katsetada millegi uue ja erilisega.

***KALAD
Käes on seikluste aeg! Jää siiski kõigega mõõdukuse piiridesse, muidu leiad end pikantsest olukorrast. Tahad nüüd elu nautida ja võtta kõigest, mis võtta annab. Samas peaksid sa hoolikalt järgima oma tervist, sest ülepingutamise korral riskid kehva enesetundega. Kui sul on lemmikloom, siis hoia ka temal silm peal. Reisile minnes ole hoolikas ja tee kindlasti korralik reisikindlustus.