***AMBUR

Amburis liikuv Marss saab peagi kokku Amburis oleva Saturniga (täpne ühendus 24. augustil). Seega pead nüüd hea seisma selle eest, et sa end ei killustaks ja tegeleksid vaid kõige vajalikumaga. Aeg on soodne igasuguseks tegevuseks, kus on vajalik maksimaalne keskendumine ja kontsentratsioon. Kätte on jõudmas tõsise töö ja pingutamise aeg — kergelt ei tule praegu midagi. Suhete osas on isiklikud ja ametlikud suhted rohkem omavahel seotud.

***KALJUKITS

Võimaluse korral hoia energiat kokku ja ära end liiga ära väsita. Sulle sobib nüüd mõõdukas tempo, kus keegi sind taga ei kiirusta. Võid olla ka tundlik külma ja niiskuse suhtes, samuti vajad rohkem und oma akude taaslaadimiseks. Kuid nädal soosib muudatuste tegemist, vanade vigade parandamist. Hea nädal ka reisimiseks koos partneriga, aga üksi reisides on reisilt võimalik ka partner leida. Ka on rohkem seotud suhted ja eksootilised või lihtsalt uued teemad.

***VEEVALAJA

Päikese trigoon Veevalaja valitseja Uraaniga muudab uue nädala sinu jaoks üsna võimalusterohkeks. Eelkõige kõiki üks-ühele suhteid võivad nüüd olla vägagi inspireerivad ja panna sind täiesti uues suunas vaatama. Keegi võib anda sulle näiteks idee, millest kinni haarates saavutad oma eesmärgi väga kiiresti. Seevastu meeskonnatöös (kus on suurem hulk inimesi koos) võid end mõnevõrra kammitsetuna tunda — seda eriti nädala esimeses pooles.

***KALAD

Täiskuunädal suurendab oluliselt su tundlikkust, mistõttu võid hakata endale olematuid asju ette kujutama. Seda eriti nädala esimeses pooles, mil võid Veenuse-Neptuuni opositsiooni tõttu just suhteid vales valguses näha. Kedagi näed läbi roosade prillide, kedagi teist jälle läbi mustade. Nädal tervikuna soosib töö ja tervisega seotud muudatuste tegemist. Argirutiini on kergem tuua uut värskust. Ühiskondlikus liinis on aga kas tugev konkurents või siis lihtsalt palju erinevaid kohustusi.