AMBUR

Nädal sobib kenasti selleks, et näha igapäevaseid olme- ja tööprobleeme uue nurga alt, võtta oma igapäevases rutiinis ette uuendusi ja teha vajalikke muudatusi. Samuti võiksid võtta luubi alla kõik tervisega seonduva — aeg soosib nii treeningute alustamist kui ka mõne uue dieediga katsetamist. Laiemas plaanis võiksidki oma söömisharjumused põhjalikult üle vaadata ja teha vajalikud korrektiivid. Alates neljapäevast-reedest suureneb oht, et lood mõne suhte, sõlmid lepingu või annad lubaduse, mis ei ole üldse sinu huvides. Sa kipud inimesi idealiseerima ja enda jaoks ilusaks ja heaks mõtlema. Mõnel kavalal tegelasel on lihtne sind „lohku“ tõmmata.

KALJUKITS

Nädal võib kujuneda igati mõnusaks, energiliseks ja eelkõige just sinu füüsilisi energiaid vabastavaks. Tugev planeetide asetus Sõnnis, mis Kaljukitse jaoks on elurõõmu, puhkuse, naudingute ja mängulisuse solaarmaja, annab sulle nüüd võimaluse seisakust ja stagnatsioonist välja murda. Suudad olla spontaansem ning võtad asju ja suhteid enese ümber kergemalt. Kui oled noor ja vallatu, võid sattuda pöörasesse seiklusse, kui oled juba soliidses eas, tunned end kui teises või kolmandas nooruses. Kuigi sa pole tavaliselt üldse riskija tüüp, võid nüüd teha sammu, mis võib probleeme ja komplikatsioone kaasa tuua.

VEEVALAJA

Sellel nädalal on oluline kõik mineviku, mälestuste ja harjumustega seonduv. Päikesevarjutus võib provotseerida mõne vana halva harjumuse uuesti esilekerkimist, ent annab ka tugeva impulsi sellest vabanemiseks. Kui sa teadlikult keskendud sellele, millest tahad vabaneda, on tulemus kindlasti positiivne. Ka võivad nüüd fookusesse tõusta kodu ja majapidamisega seotud küsimused, samuti suhted pereliikmetega. Siin tuleks nüüd hoida rahulikku joont, liiga järske pöördeid ei maksaks teha. Kui sinu ja su koduste vahel on tekkinud võõrandumine, siis nüüd on õige aeg rääkida südamest-südamesse ja taastada emotsionaalne side.

KALAD

Nädal suurendab su psüühilist ja ka füüsilist tundlikkust, kuid võib muuta segaseks ja keeruliseks inimsuhted. Eriti juhul, kui need suhted on seotud millegi väga konkreetse ja praktilisega. Seega suhtle rohkem luuletajate, muusikute ja kunstnikega! Pealegi oledki nüüd kunsti eri vormide suhtes väga vastuvõtlik. Samas — kui tegeled millegi väga maisega, võid langetada valesid otsuseid või olla lihtsalt millestki väga olulisest mitteteadlik. Ja armusuhete tasandil võid armuda pigem oma ettekujutusse partnerist, kui partnerisse endasse. Seega ole ettevaatlik uute suhete loomisel, kuna kipud inimesi idealiseerima ja neile „kuldse kuu selga“ mõtlema.