***AMBUR

Endiselt peaksid jälgima seda, et sa ei rõhutaks ülemäära oma individuaalsust. Seda eriti just nädala esimeses pooles, mil võid kergesti sattuda tähelepanu alla olukorras, milles sa end mugavalt ei tunne. Ka tuleks nädala esimeses pooles olla ettevaatlik uute üks-ühele suhete loomisega. Seevastu grupisuhted ja meeskonnatöö edeneb nädala esimeses pooles suurepäraselt. Neljapäeval ja reedel liigub täiskuu Amburis — oht üle pingutada!

***KALJUKITS

Veenuse jõudmine Sõnni, mis Kaljukitse jaoks on loovuse, mängulisuse ja naudingute solaarmärk, peaks lähiaja sinu jaoks igati mõnusaks ja nauditavaks tegema. Samas on igapäevatöö või muude kohustustega seondub keerulises seisus — eriti nädala esimeses pooles. Seega pead leidma mõistliku tasakaalu elu meeldiva poole ja argisema poole vahel. Neljapäeval, reedel ja laupäeval ole avalikes kohtades tähelepanelik ja ettevaatlik.

***VEEVALAJA

Esmaspäevast neljapäeva või reedeni võid Veenuse-Uraani ühenduse mõjul nautida huvitavaid ja inspireerivaid inimsuhteid, mis toovad su ellu eelkõige vaimset vabadust. Võid mõne kohtumise mõjul hakata asju teistmoodi nägema, millest võib välja kasvada muutus. Samas peaksid hoiduma riskide võtmisest ning lõbude ja naudingutega piiri pidama. Seda eriti nädala teises pooles, mil kipud täiskuu mõjul endale liiga palju lubama.

***KALAD

Nädala esimeses pooles annab tunda veel Päikese ja Neptuuni kvadraat, mis võimendab sulle tüüpilisi iseloomuomadusi ja seda pigem problemaatilisemas võtmes. Ajad asjad liiga keeruliseks, otsid kõigest mingit varjatud tagamõtet ja sümbolismi. Seevastu lihtsad ja olulised asjad jätad tähelepanuta. Kuid nädal soosib mängulist tegevust, puhkust, meelelahutust, naudinguid. Romantikataevas võib süttida palju uusi tähti!