***AMBUR

Päikese õnnelik aspekt (trigoon) Amburi valitseja Jupiteriga muudab nädala sinu jaoks viljakaks eelkõige vaimses mõttes. Sul on palju uusi mõtteid ja ideid, mida tahad kohe ka teoks hakata tegema. Parim nädal uute sõprussuhete loomiseks ning mõne klubi või seltsi liikmeks astumiseks. Samuti sobib nädal kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks. Kolmapäeval ja neljapäeval tuleks olla aga eriti ettevaatlik igasuguste riskide võtmisega!

***KALJUKITS

Käes on õige aeg selleks, et võtta ette midagi suurt ja olulist — seda eriti seoses karjääri või mingi muu ühiskondliku tegevusega. Praegu alustatud ettevõtmised saavad suure tõenäosusega suurema avaliku tähelepanu osaliseks. Ka on aeg soodne raha- ja äriasjade jaoks, kus on võimalik kiire edasiminek. Nädal sobib ka kolimiseks, kinnisvaratehinguteks või suuremateks kodusteks ümberkorraldusteks.

***VEEVALAJA

Veevalajas liikuv Päike moodustab trigooni küllusesarve sümboli Jupiteriga. Täpne aspekt on laupäeval, kuid mõju on tunda terve nädala jooksul. Seega on tulemas igati võimalusterohke nädal, mil su ees võivad avaneda nii mitmedki uksed. Sellele lisandub ka Päikese-Uraani neljapäevane (mõju läbi nädala) sekstiil, mis toob esile sinu iseloomu parimad küljed — originaalsus, leidlikkus, sõltumatus, intellektuaalsus.

***KALAD

Kätte on jõudnud eriti loominguline nädal, mil su fantaasiakeskused täiel määral tegevusse lülituvad. Parim nädal poeetidele, kunstnikele, muusikutele ja ka niisama boheemlastele. Samuti neile, kes armastavad lihtsalt üksi olla. Teisel tasandil soosib nädal ka rahaasju, ostu-müüki (väljaarvatud kolmapäev ja neljapäev). Samuti on heas seisus kõik võlgade ja laenudega seonduv.