***AMBUR

Algavat nädalat võiksid kasutada selleks, et teha vajalikke muudatusi oma koduses majapidamises. Võiksid ette võtta suurema suurpuhastuse või väiksema remondi. Suhetes pereliikmete või lähedastega on samuti võimalik saavutada uus kvaliteet. Intiimses sfääris võivad sündmused võtta põneva suuna. Ka laiemas plaanis on kergem luua meeldiva iseloomuga suhteid. Riskimine on jätkuvalt ebasoovitav.

***KALJUKITS

Nädala esimene pool sobib hästi millegi kindlustamiseks ja tugevdamiseks. Marsi ja Saturni trigoon soosib pikaajaliste ja kauakestvate ettevõtmiste alustamist. Päikese sekstiil Kaljukitses asuva Pluutoga annab sulle omakorda selge pilgu ja terava mõistuse. Nädal sobib põhjalikuks süvenemiseks mingisse teemasse, samuti soosib aeg probleemide lahendamist. Romantilises plaanis on olulisemad minevikus alguse saanud suhted.

***VEEVALAJA

Nädal soosib uuendusi ja muudatusi just praktilisel tasandil — see puudutab nii rahaasju kui ka kõiki asju-esemeid. Parim hetk rikkis asjade parandamiseks, esemete puhastamiseks, asjade uudsel moel kasutusele võtmiseks. Samuti on asjad-esemed mingil viisil rohkem seotud sinu enda hingeseisundiga. Või siis suudad asjades näha mingis sügavamat vaimset mõõdet. Seega hea aeg talismani või amuleti hankimiseks.

***KALAD

Kalades liikuva Päikese sekstiil uuenduste ja transformatsioonide sümboli Pluutoga muudab nädala sinu jaoks igati võimalusterohkeks. Seda just muutusi ja uuendusi silmas pidades. Nüüd on kergem vabaneda kõigest sellest, mis sind piirab ja takistab. Praegu tuleks just keskenduda iseeenda vajadustele ning vaadata üle oma minapilt — ehk oled iseendast vale pildi maalinud ning nüüd on õige aeg seda kohendada.