***AMBUR

Nädala alguspäevadel on seis veel sarnane eelmise nädalale. Nädala teises pooles muutuvad võnked kergemaks ja pinge langeb. Samas on Merkuuri ja Marsi asend selline, mis võib sinu jaoks kaasa tuua keerukusi, arusaamatusi, üksteisest möödarääkimisi. Keegi võib vett segada või lausa valetada. Ettevaatlik tuleks olla nii loomadega kui ka pättidega. Reede, laupäev ja pühapäev tõotavad tulla seiklusrohked ja põnevust pakkuvad.

***KALJUKITS

Kuni kolmapäevani annab veel tunda Päikese ja Saturni vastasseis — kaldud kergesti pessimismi ja alahindad oma võimeid ja võimalusi. Nädal tervikuna annab sulle võimaluse ühendada mängulisus ja intellektuaalsus. Naudid erinevaid mõttemänge ja lood ehk lihtsalt lõbu pärast erinevaid mõttekonstruktsioone. Reede, laupäev ja pühapäev tõotab tulla põnev ja vaheldust pakkuv just suhete liinis.

***VEEVALAJA

Endiselt võid olla meeleolus, kus sul on raske endale midagi keelata. Samuti võid võtta liigseid riske ja minna kaasa kahtlaste afääridega. Marsi asend on aga selline, mis võib ühiskondlikus liinis tekitada ülitugeva konkurentsi ja võimuvõitluse. Ka ise tunned vajadust ennast avalikus elus maksma panna, mistõttu teed plaane, kuidas konkurentidele tuul saba alla teha. Samas peaksid hoidma oma mainet. Nädalavahetus soosib romantikat ja põnevust.

***KALAD

Uus nädal soosib rasket vaimset tööd, kuna Merkuuri-Marsi opositsioon on Kalade märgi suhtes heas asetuses. Sul on silma probleemide märkamiseks ja lahendamiseks. Kõige selle juures võid juurdlemises ja analüüsimises ka liiale minna, mis võib lõppeda mõnda kinnisideesse takerdumisega. Saturni ja Neptuuni läheneva kvadraadi tõttu peaksid juunis tervikuna leidma tasakaalu oma unistuste ja reaalse elu vahel.